• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Myremidler

Der findes få ting mere irriterende end skadedyr i haven. Om det så er på terrassen eller i drivhuset, kan det være særdeles svært at komme af med, uden det rette udstyr. Hvis du skal bekæmpe myrer, er det ikke altid nok med vand og sand. Man skal bekæmpe tuen som en helhed, ellers kommer de bare tilbage. Men vil du bare holde dem fra terrassen eller ude af huset, kan du nøjes med at bruge myresand eller myregift. Derfor forhandler vi på Harald Nyborg en lang række bekæmpelsesmidler til myrer, fluer, rotter, og alverdens skadedyr din have måtte møde. Så hvis du har fået ubudne gæster i haven, har vi de rette midler til at skaffe dig af med dem igen.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (11)
Farve
 • (1)
 • (1)
Materiale
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 11 af 11 total
Du har set 11 af 11

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Kan man fortrænge myrer uden gift?
  Ja, du kan undgå myrer i din have eller indendørs uden gift, fx ved at bruge myresand.
 2. Hvordan fjerner jeg en hel myretue?
  Vil du gerne være helt fri for myrer, er det nødvendigt at bekæmpe selve tuen. Find den og brug enten pulver eller myrevand til at ødelægge tuen.

Myregift, myrelokkedåse eller myrevand?

Du har mange muligheder, hvis du vil holde myrerne væk fra bestemte steder i din have eller indendørs i dit hus - både med og uden gift. Du kan strø med myresand eller pulver. Du kan bruge myrevand. Eller du kan bruge gift, fx som en lokkedåse. På den måde holder du myrerne væk eller tiltrækker dem til bestemte steder. Vil du gerne undgå myrer fuldstændig, skal du fjerne deres tue - det gøres med pulver eller myrevand eller med professionel skadedyrsbekæmpelse. Bliv myrefri med det samme med vores effektive produkter. Altid til lave priser.