• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Markiser

På denne side finder du et udvalg af lækre markiser med kraftige duge og en høj grad af funktionalitet. En markise er din redning, hvis solen bliver for stærk, eller du blot mangler skygge og et køligt hjørne på terrassen. Hos os finder du markiser, reservedele, løsdele, spær og beslag.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (4)
Farve
 • (3)
Materiale
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor meget koster en markise?
  Priserne for de forskellige markiser varierer. Hos Harald Nyborg har vi et bredt udvalg, som varierer i kvalitet og pris. Vi anbefaler at du vælger din markise ud fra dine behov og ønsker.
 2. Hvad er forskellen på en lukket og åben markise?
  Ved en lukket markise beskyttes markisens arme og dug, da den rulles ind i en kassette. Det kan du ikke med en åben markise, som derfor er eksponeret for både vind og sol.

Vi har markiser, der giver dig den terrasse tid, du drømmer om

Når solen endelig er kommet til Danmark, kan vi nærmest ikke få nok af den. Eller hvad? På de rigtig varme sommerdage kan det være lige i overkanten at tage morgenmaden eller eftermiddagskaffen i solen. Dels er det varmt, og dels kan lyset være meget stærkt. Heldigvis er disse problemer hurtigt løst med en markise fra Harald Nyborg. Vores kraftige markiseduge sikrer, at du altid kan tage et helle fra solens stråler. Hos os har du blandt andet mulighed for at se nærmere på varianten med imprægneret polyester, som kan monteres på muren. Du finder mange forskellige markisemål, så du kan tilpasse markisen efter terrassen og terrassebordets størrelse.

Du finder markisen med motor og mange andre markise-modeller hos Harald Nyborg

Du kan vælge mellem forskellige markise-typer hos os – eksempelvis forhandler vi modeller med motor. Men det kan være, at dit behov er et helt andet – måske et sidesejl, hvor du kan justere sol/skyggeforholdene til din fordel. Den lodrette model er en meget enkel og diskret form for solafskærmning, som nemt blender ind med omgivelserne. Samtidig er denne model med til at lave et hyggeligt udendørsrum. Uanset hvad du vælger, ender du med at gøre en god handel for vores priser er altid fornuftige. Husk at du finder markise-dele her på siden – vi har forskellige beslag, markiseduge, markisetunger og mere.