• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Markiser og terrasseoverdækning

Her finder du vores udvalg af markiser og terrasseoverdækninger til skygge, hvis solen bliver for stærk eller til et køligt område på terrassen. Udforsk vores sortiment og vælg mellem vores faste, manuelle eller elektriske løsninger alt efter dit behov.

Læs mere
produkter
Du har set 8 af 8 total
Du har set 8 af 8

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad koster en god markise?
    Prisen på en god markise varierer afhængigt af størrelse, materiale og om den er manuel eller med motor. Generelt kan priserne spænde fra tusind kroner til over ti tusinde for modeller med avanceret teknologi. Hos Harald Nyborg tilbyder vi altid lave priser og høj kvalitet, så du kan finde en markise eller terrasseoverdækning, som passer til dit behov og budget.
  2. Hvad er forskellen på en lukket og åben markise?
    En lukket markise beskytter markisens arme og dug imod vejr og vind i en kassette, når markisen er rullet ind. En åben markise har ikke denne beskyttelse. Lukkede markiser er ideelle til beskyttelse ved skiftende vejrforhold, mens åbne markiser er eksponeret for vind og sol, men også et mere omkostningseffektivt valg.
  3. Hvilken markise skal jeg vælge?
    Valget af markise afhænger af dine specifikke behov og dine præferencer for komfort og kontrol. En markise med motor tilbyder bekvemmelighed og er ideelle til et større eller svært tilgængelige områder. Manuelle markiser er budgetvenlige, enkle at bruge og kan være en god løsning til et mindre område. Terrasseoverdækning er en flot og vedligeholdelsesfri tagløsning, som kan bruges til flere formål så som terrasseoverdækning, carport, indgangsparti eller solafskærmning.

Komfort med markise og terrasseoverdækning

Markiser er en skøn tilføjelse til ethvert udendørs areal. Udover at fungere som en effektiv solskærm, kan en overdækning også forbedre dit uderums æstetik og gøre det mere indbydende. Markiser og overdækninger kommer i en række designs og materialer, der passer til ethvert hjem. Vælg mellem manuelle eller elektriske modeller for at skabe den perfekte udendørs oase for dig og din familie.

Hvis du er på udkig efter midlertidig overdækning til at udvide dit udendørsrum, kan du besøge vores udvalg af pavilloner, partytelte og tilbehør. Perfekt til at underholde udendørs og ekstra beskyttelse mod solen og regn. Du kan finde tilbehør og reservedele til markiser og terrasseoverdækning her.