• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Limpistoler

Her finder du vores udvalg af praktiske limpistoler og lim til limpistolen. Limpistolen har et væld af anvendelsesmuligheder, og er uundværlig til kreativt håndarbejde og i hobbyværkstedet. Du kan fx bruge limpistolen til billedrammer, fastgøre ledninger, fastgøre stof på træ samt et utal af forskellige småreparationer i hjemmet.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (3)
Brand
 • (6)
Energikilde
 • (1)
 • (2)
Spænding (V)
 • (2)
Serie til mærke
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 6 af 6 total
Du har set 6 af 6

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor varm er lim fra en limpistol?
  Der findes limpistoler, hvor limen smelter ved 110-120°C og limpistoler hvor limen smelter ved temperaturer omring 170-180°C. Lav-temperatur limpistolen anvendes typisk ved mere følsomme materialer, mens høj-temperatur limpistolerne typisk anvendes ved kraftigere materialer, som fx træ, metal og keramik. Det er vigtigt at bruge den korrekte type limpistol og limstifter, til det materiale du arbejder med, for at undgå at beskadige materialet eller opnå utilstrækkelig limbinding. Temperaturen på limpistolen kan variere mellem de forskellige modeller, så det er en god idé at læse brugsanvisningen og producentens anbefalinger for den specifikke limpistol, du bruger.
 2. Hvordan renser man en limpistol?
  Så snart du er færdig med at bruge limpistolen, aftørres dysen med en klud, så du undgår at limen størkner på dysen. Hvis du ønsker at fjerne størknet lim på limpistolen, så kan du bruge lidt acetone på en ren klud. Gnid kluden direkte på limen og lad det sidde i 10 minutter og gentag indtil limen er opløst.
 3. Hvordan renser man en limpistol?
  Hvis du gerne vil fjerne lim fra din limpistol, kan du anvende ganske lidt acetone på en ren klud. Gnid kluden direkte på limen, uden at røre ved magneten. Lad det sidde i 10 minutter og gentag indtil limen er opløst.

Nogle af de mange fordele ved limpistoler og smeltelim

Helt generelt er limpistolen et meget alsidigt værktøj, som er rigtigt nemt at betjene, og som du vil få glæde af til en lang række opgaver. Med limpistolen kan du nemmere dosere den præcise mængde lim og så går det hurtigt. Brugen af smeltelim giver også en række fordele. Først og fremmest skaber smeltelim en stærk binding på en lang række materialer og størkningstiden er meget lav. Det gør lime-arbejdet med smeltelim effektivt og hurtigt. De forskellige limpistoler kan have nyttige ekstra funktioner, som fx støttefod eller arbejdslys.

Limpistol med batteri eller ledning?

For de fleste vil det ikke gøre den store forskel om der er tale men limpistol med batteri eller med ledning som strømkilde. Har du et arbejdsområde med let tilgængelig strøm, og hvor du arbejder med projekter over længere tid, kan en ledningsbaseret limpistol være det bedste valg. Typisk vil en limpistol med ledning varme op lidt hurtigere og nå en højere temperatur, hvilke kan give en stærkere binding. Har du brug for maksimal fleksibilitet skal du bruge limpistolen på steder hvor du ikke er sikker på adgangen til strøm, så bør du vælge en limpistol med batteri.