• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 25,-

Limpistoler

Find limpistoler og limstifter til gode priser hos Harald Nyborg. Uanset om du skal lime papir, pap eller stof, finder du limpistoler til opgaven her på siden. Vi tilbyder dig et stort sortiment af limpistoler fra kendte mærker som Bosch, Mitsutomo og Selekta. Limpistolerne varmer hurtigt op og er herefter klar til brug til både opgaver i værkstedet og til hobby- og dekorationsprojekter. I vores udvalg finder du limpistoler i forskellige størrelser med ledning eller oplader. Vi forhandler også limstifter i forskellige størrelser, som passer til vores limpistoler. Se vores udvalg her på siden eller besøg vores Harald Nyborg-butikker for at finde den limpistol, som passer til dine projekter.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (3)
Brand
 • (5)
Energikilde
 • (2)
Serie til mærke
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor varm bliver en limpistol?
  Der findes limpistoler med lavere temperaturer, hvor limen smelter ved 110°C og limpistoler med højere temperaturer, hvor limen smelter ved 170°C.
 2. Hvad koster en limpistol?
  Limpistoler findes i mange varianter og koster normalt mellem 50-500 kr.
 3. Hvordan renser man en limpistol?
  Hvis du gerne vil fjerne lim fra din limpistol, kan du anvende ganske lidt acetone på en ren klud. Gnid kluden direkte på limen, uden at røre ved magneten. Lad det sidde i 10 minutter og gentag indtil limen er opløst.

Stort udvalg af limpistoler og limstifter

Her på siden finder du vores store udvalg af limpistoler og limstifter som bruges til disse. Du har måske allerede en masse værktøj som stiksave eller slibemaskiner, men en limpistol er ikke desto mindre et praktisk værktøj. Limpistolen smelter limen, som herefter nemt kan lægges på diverse overflader og tilbyde stærkt hold. Det er således et praktisk værktøj som kan bruges til mange formål, hvad end det er til at lime tætningslister fast, eller noget helt andet. Mulighederne er mange med en limpistol fra os.

Køb limstifter til gode priser

Selve limpistolen er et engangskøb og hvis man køber af god kvalitet, kan man forvente at have denne i lang tid. Det gør sig naturligvis også gældende for de limpistoler vi forhandler her på siden. Dog skal de altså bruge limstifter for at fungere, hvilket du ligeledes finder på denne side, sammen med hæftemaskiner og klammer. Vores limstifter forhandles desuden til nogle yderst fornuftige priser. På den måde kan du udskifte eller påsætte nye limstifter til en lav pris, hvilket man ikke kan klage over. Hvad end man er professionel eller privat, er der således altid god grund til at købe disse til den bedste pris.