Antenneudtag

Her finder du det næste antenneudtag til hjemmet. Vi forhandler blandt andet sløjfedåsen, som er til private enkeltanlæg, og som forsyner en enkelt bolig, når det gælder TV og radio. Du kan også se nærmere på slutdåsen, der både er til enkelt- og fællesantenneanlæg for mere end en bolig/adresse. Men måske søger du multimedie-slutdåsen, som blandt andet anvendes når du via returvejen vil kommunikere med udbyderen af kabel TV-modem eller set-top box? Vi har den i vores udvalg af antenneudtag! Og hvis antennedåsens forside trænger til en udskiftning, kan vi glæde dig med, at du finder tangenten til dåsen lige her. I mange situationer kan det spare dig for at skulle købe en helt ny dåse.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (5)
Farve
  • (5)
Tæthedsklasse (IP)
  • (3)
Materiale
  • (1)
Modul type
  • (5)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

Slutdåser til antenne

Du har købt et nyt fladskærms-TV og skal naturligvis have et billede. Her kan man både bruge parabol og diverse online muligheder. Hertil skal der bruges antenneudtag, sådan at man kan få billeder fra selve parabolen til Tv’et. Så skal du bare bruge det rette antennekabel, og så er du ellers klar til at se fjernsyn. Hvis du mangler et antenneudtag, har vi heldigvis hvad du skal bruge. Disse kan købes med forskellige kvaliteter og derved også priser. Så kan du altså vælge det antenneudtag som passer præcis til dine behov.

Udtag til antennekabel

Hvis du gerne vil se noget TV, er det ikke nok med en ledning. Du skal bruge noget at sætte ledningen i, og her skal du bruge et antenneudtag. Det er måden hvorpå billede og lyd kommer ind i fjernsynet. Disse kommer komplet med alt du skal bruge, og er klar til montering. Du kan finde disse lige her på siden og til nogle særdeles fornuftige priser. Tag et kig her på siden, og se om du kan finde hvad du mangler, så du kan blive klar til den næste hyggelige aften foran fjernsynet. Desuden forhandler vi også kabelbindere og andre nødvendigheder til dette formål.