• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Blæselamper

Blandt vores store udvalg inden for håndværktøj finder du vores blæselamper, blandt andet fra mærket Express. Blæselamper kan bruges til mange formål, for eksempel lodning og ukrudtsafbrænding. Blæselamper kan afgive en flammetemperatur på helt op til 1850 grader, og er derfor ideel til lodning af forskellige materialer, blandt andet aluminium, stål eller kobber. Blæselampen kan også bruges til udkrudtafbrænding, hvor du let kan komme ukrudtet til livs, uden brug af andet end blæselampen. Hos Harald Nyborg forhandler vi professionelle blæselamper, der har brug for gas til at fungere. Vi forhandler derfor selvfølgelig gasdåser, som passer til vores udvalg af blæselamper – disse forhandles dog kun i vores fysiske butikker. Skynd dig derfor ind i din nærmeste Harald Nyborg butik og tag et kig på vores udvalg.

Læs mere

Blæselamper til ukrudtsbrænding

En blæselampe er et yderst praktisk produkt til din have, da den tillader effektiv afbrænding af ukrudt. Til det formål forhandler vi også større ukrudtsbrændere, som gør det endnu nemmere for dig at holde din have pæn og ukrudtsfri. Samtidigt giver blæselamper også et alsidigt produkt, da det er muligt at holde dem i hånden, og de derfor kan anvendes til mange formål – om det er som brændeovnstilbehør til at optænde din brændeovn eller noget helt andet. Hvis du køber din næste blæselampe hos os, er du derfor sikret en lav pris og en høj kvalitet, som er vigtige parametre, når man har med den slags værktøjer at gøre.

Gasdåser til blæselamper

Hvis du allerede har din blæselampe, har du formentligt brug for gasdåser, som er dens brændsel der sørger for, at ilden bliver lavet. Det smarte ved blæselamper er, at man nemt kan udskifte dens gasdåse, hvilket tilmed ikke engang er en kostelig affære. Du kan nemlig købe dine gasdåser her hos Harald Nyborg til nogle yderst fornuftige priser. Vi forhandler i øvrigt anerkendte mærker, så du også er sikker på, at du køber et produkt der fungerer, så der ikke opstår uheld. Tag et kig på denne side og find gasdåsen til din blæselampe.