Hobbypensler

At slappe af og samtidig skabe noget flot og dekorativt er sundt for sjælen. Måske er det maletid, der får dig til at slappe af? På denne side kan du se nærmere på forskellige hobbypensler, så du kun er ét klik væk fra at komme i gang med givende malerstunder. Måske er det et lækkert penselsæt til vandfarve, du skal bruge? I vores udvalg af hobbypensler finder du ligeledes pensler til akrylmaling og oliemaling – disse pensler er i høj kvalitet og har et minimalt hårtab. Du vil sikkert gerne passe på dine pensler, og heldigvis forhandler vi også penselrens her på siden. Den består af vand og alkohol og kan desuden bruges til andre redskaber, der har været brugt til olie- og akrylfarve.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (1)
Brand
  • (2)
  • (3)
  • (1)
Materiale
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

Hobbypensler til den kreative maler

Hos Harald Nyborg sælger vi mange forskellige slags hobbypensler. Hvis du er kreativ i sindet, er vi sikre på, at du kan finde lige netop dét produkt, der passer til dit kreative behov, lige her på siden. Står du for eksempel og mangler et kunstnersæt med hele 27 dele, behøver du ikke at lede længere. I vores kunstnersæt kan du finde alt fra forskellige akrylfarver til malerredskaber og malerlærreder. Hvis det ikke kun er et kunstnersæt du leder efter, men konkrete hobbypensler, har vi selvfølgelig også dem.

Stort sortiment af hobbypensler

Hvis du leder efter hobbypensler, har vi som sagt et væld af dem i vores sortiment. Her finder du alt fra hobbypenselsæt til akrylsæt, samt vandfarver og penselsæt til akryl- og oliemaling, hvis det er dét, du leder efter. Desuden finder du et penselsæt med forskellige størrelser pensler og hvor penselhovedet er udført i svinehår. Hvis du derimod hellere vil have et vandfarvepenselsæt, hvor penselhovedet er udført i hestehår, har vi også dette. Du er mere end velkommen til at kigge vores store sortiment af hobbypensler igennem.