Slik og snacks
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Chips og snacks

Selvom chips ikke er den sundeste af snacks, er det stadig det oplagte valg hvis du skal have en hyggelig fredag aften, eller får gæster. Heldigvis kan du på denne side også finde nogle sunde snacks, såsom nødder og rosiner. Hvis der er noget alle ved om nødder er det at de ofte er dyre, men hos Harald Nyborg kan du finde mange slags nødder til de bedste priser. Nødder er den oplagte sportsernæring når du skal på en cykeltur, eller efter vandsport. Dertil fungerer det også som en sund snack hvis du skal ligge i telt et sted, uden de store indkøbsmuligheder.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
5
5
38
38
Brand
  • (7)
  • (13)
  • (2)
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 25 af 25 total
Du har set 25 af 25

Chips og snacks til campingtur

Leder du efter chips og snacks til campingtur, er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig et fantastisk stort udvalg af diverse chips og snacks produkter som du kan have med, hvis du skal på camping. Det gælder også, hvis du skal bruge nogle snacks til, når børnene har indendørs leg og udendørs leg. Vi har det hele. Så hvis du står og mangler for eksempel mandler, hasselnødder, bananchips eller måske almindelige chips, så har vi det her hos os. Vi er i hvert fald ikke gået ned på chips og snacks, da vi ved hvor meget det kan berige hyggen.

Chips og snacks til billige priser

Hvis du vælger at købe dine chips og snacks her hos os, får du dine produkter til super billige priser. Vi har ikke valgt at forhøje prisen på vores chips og snacks selvom, at vi har så stort et udvalg som vi har. Det betyder, at du aldrig behøver at gå ned på snacks, når du skal ud på tur. Du er mere end velkommen til at kigge vores katalog af lækre produkter igennem.