• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Insektspray

Insekter kan være vældig generende, men heldigvis findes der gode og effektive bekæmpelsesmidler mod netop disse. Hos Harald Nyborg forhandler vi insektmidler til både hvepse, møl, sølvfisk, fluer, bananfluer, myg og mange andre generende insekter og kryb. Udforsk det brede udvalg af insektspray her på siden og se frem til snart at blive insektfri. 

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (16)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 17 af 17 total
Du har set 17 af 17

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan kommer man af med små insekter i hjemmet?
    Insekter hører ikke til i hjemmet, men de ender der ofte alligevel. Heldigvis finder du hos Harald Nyborg et bredt spektrum af effektive bekæmpelsesmidler mod insekter, så du nemt og enkelt kan komme af med dem igen. Se det brede udvalg her på siden.
  2. Hvilke insekter kan man få bekæmpelsesmidler mod?
    Hos Harald Nyborg forhandler vi bekæmpelsesmidler mod mange forskellige insekter og kryb, herunder hvepse, melmøl, klædemøl, sølvfisk, fluer, bananfluer, myg og edderkopper. Alle vores bekæmpelsesmidler er yderst effektive og garanterer tilfredsstillende resultater.

Bliv insektfri med insektspray

Hos Harald Nyborg forhandler vi alt hvad hjertet begærer, når det kommer til udryddelse af skadedyr. Hvis der er snegle i dit havebed, bladlus på dine roser eller det sværmer med myg, så kan vi snildt hjælpe dig – og vi sælger også produkter, der kan bruges til at udrydde et bredt spektrum af insekter. Det kan være du har problemer med fluer, myg eller hvepse. Hertil forhandler vi bekæmpelsesmidler, som kan tage sig af alle insekter med ét smæk. Du finder blandt andet lugtfri og langtidsvirkende spray, som kan bruges til at udrydde edderkopper, sølvfisk, og meget mere. Se Harald Nyborgs brede sortiment af bekæmpelsesmidler mod insekter her på siden.

Bekæmp insekter naturligt

Vil du bekæmpe insekterne naturligt, så sørg for, at der er gode forhold for fugle i din have. Køb fx fuglefoder for at tiltrække dem året rundt.