• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Foder

Måske har du lige investeret i et nyt foderbræt eller en ny foderautomat. Du kan passende indvie din nyerhvervelse med fuglefoder i høj kvalitet. Og det er netop, hvad du finder her på siden. Udbuddet er desuden varieret, så du kan vælge lige det fuglefoder, du har lyst til at give gæsterne på dit foderbræt. Vælg for eksempel en vildtfugleblanding, som tiltrækker mange slags fugle. En sådan pose har desuden et højt og afbalanceret indhold af proteiner og kulhydrater, som dækker fuglenes behov. Hvis du synes, at fuglene i dit nærområde fortjener et skud A-eller E-vitamin, er det solsikkefrø, du skal vælge. Vi har poser, som indeholder både den stribede og den sorte solsikkefrø – begge er meget populære hos de bevingede gæster.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (3)
  • (2)
Vis kun varer på lager

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvorfor bør man fodre fugle?
    Du kan tiltrække mange fugle til din have ved regelmæssigt at give dem mad. Det gælder hele året rundt, men hvilke fugle og hvor mange du tiltrækker med fodringen, afhænger af årstiden. Det er vigtigst at fodre fuglene i vinterperioden.
  2. Hvad spiser fugle?
    Hvad fugle spiser afhænger af den enkelte type. Sørg derfor for en varieret fuglefodring i din have. Du kan fx bruge æbler, bær, frø og nødder fra haven eller som du køber. Du kan også købe blandinger, der tiltrækker særlige fugle eller mange forskellige typer.

Fuglefoder til alle havens fugle

Med det rette fuglefoder kan du tiltrække bestemte fugle. Vi har heldigvis et varieret udvalg, så her er rig mulighed for snart at kunne nyde ynglingsfuglene tæt på. Eller vil du gerne tiltrække mere sjældne fugle? Så kan det være, at du skal forsøge dig med jordnødder. Dem er spætter og spætmejser eksempelvis glade for. Se evt. også nærmere på vores hampefrø, som er livretten hos flere fugle. Du finder desuden fuglefoder som solsikkefrø og mejsebolde. Hvis foderet til havens fugle gerne må have en æstetisk karakter, vil du sikkert synes om koglen med vildfuglefoder. Husk at du finder meget af vores foder i forskellige mængder, så du kan tilpasse købet til netop dit behov.

Vi forhandler fuglefoder til lave priser

Inden længe kan du nyde det hyggelige og festlige syn af fugle i forskellige farver lige udenfor dit vindue. Vores levering er lynhurtig, så fortæl bare børnene, at de snart kan komme ud og fodre fugle i haven. Fugle og fuglefodring skaber glæde for både store og små, hvad enten I betragter fuglene udenfor eller indefra huset – måske med en fuglebog i hånden? Det vil sikkert også gøre dig i godt humør at tænke på, at du kan købe dit fuglefoder til en rigtig god pris hos os. Find fuglefoder lige her og se frem til masser af fornøjelige timer med havens fugle.