• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Fliser og underlag

Ønsker du en terrasse eller altan med belægning? Hos Harald Nyborg tilbyder vi kunstgræs, terrasseplanker, kantlister, kompositfliser og trægulv. Sådan at du har et solidt underlag til at stille dine havestole, borde, eller andre loungemøbler på.

Læs mere
Filtrér søgning
Produkttype
 • (7)
 • (6)
 • (5)
Farve
 • (8)
 • (3)
 • (1)
 • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 18 af 18 total
Du har set 18 af 18

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken flise skal jeg vælge?
  Når du skal vælge nye fliser til dine udearealer, er det fordelagtigt at vælge efter dine behov og ønsker. Vores akacietræflise er en fryd for øjet og gør sig smukt på udearealer som eksempelvis altaner. Kunstgræs er dekorativt og praktisk til din gårdhave, terrasse eller altan, hvor kunstgræs med dræn er ideelt til forteltet, værkstedet, campingvognen eller garagen.
 2. Hvordan vedligeholder man fliser og underlag?
  Vedligeholdelse af fliser og underlag afhænger af, hvilken type du vælger. For minimal vedligeholdelse kan du med fordel vælge vores kompositflise, og hvis du ønsker fuldstændig vedligeholdelsesfrit materiale, kan du vælge blandt vores udvalg af kunstgræs. Vores flotte træfliser af akacietræ vedligeholdes ved hjælp af terrasseolie.

Skab hyggelige udearealer med belægning

Der er mange måder at skabe hyggelige udearealer med belægning. En måde er at vælge en belægning, der passer til omgivelserne og den ønskede stil. For eksempel kan kunstgræs give et rustikt og landligt look, mens træfliser eller terrasseplanker kan give et mere moderne og minimalistisk look. Du kan også skabe hygge ved at indarbejde belysningen i området, da det kan hjælpe med at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære om aftenen. Endelig kan du også bruge planter og blomster til at skabe liv og farve i området. Dette kan inkludere at plante blomstrende buske og træer og at oprette små blomsterbede eller krukker med blomster og grønt.

Harald Nyborg gør det nemt og enkelt

At lave fast underlag i haven, på altanen eller ved campingvognen, behøver ikke nødvendigvis at koste en formue eller være omstændigt. Før man lægger et underlag udendørs er der nogle ting, du skal tage højde for, da det er udsat for vejr og vind. Det er vigtigt at du vælger et underlag, der er beregnet til udendørs brug. Du skal forberede underlaget ved at fjerne eventuelle ujævnheder og rengøre det grundigt. Et godt råd er at lægge et drænagelag ned, hvis det er nødvendigt, for at sikre, at vandet kan løbe væk fra underlaget. Når du starter med at lægge dit gulv eller kunstgræs, så er det en god ide at starte med at lægge pladerne langs en væg, så de passer sammen som et puslespil. Det kan blive nødvendigt at skære nogle at pladerne til. Afslut ved at lægge eventuelle kantlister rundt om kanten af gulvet.

Fordelen ved klikgulve er, at pladerne kan tages op og erstattes enkeltvis, hvis de er beskadiget eller skal skiftes ud. Hvis du bliver træt af din beslutning om gulv på altanen, i haven eller i campingvognen er det nemt at fjerne og erstatte med noget andet.