• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Vandlåse

Se vores udvalg af vandlåse her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Farve
  • (7)
  • (2)
Materiale
  • (3)
  • (1)
Gevind (tommer)
  • (3)
  • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 11 af 11 total
Du har set 11 af 11

Få en vandlås, der fungerer

Som regel tænker vi ikke over, at vandlåsen er der. Det betyder, at vores vandlås fungerer – for den er til for at forhindre, at dårligt lugtende luft trænger op fra afløbet. Der er altid vand i låsen, og vandet spærrer for lugten. Selvom låsen er en ret enkel konstruktion, er den intet mindre end genial! Så du har nok allerede besluttet dig for, at du skal have fat i en – men hvilken slags har du brug for? I Harald Nyborgs sortiment finder du blandt andet pungvandlåsen, som er til montering under din håndvask. Vi forhandler desuden PP-vandlåsen – du kan altid regne med os, også når det kommer til stærke priser og hurtig levering.

Vandlåse til gode priser

Selvom en vandlås måske ikke er det mest spændende køb, er det ikke desto mindre stadig vigtigt. Det fungerer nemlig således, at det spærrer for den grimme lugt som kan opstå i røret. Derfor er det jo et vigtigt produkt at have i vasken, da det ville være ubehageligt uden. Desuden forhandler vi også mange andre produkter til din vask og diverse VVS. Her finder du nemlig vandvarmere, termostater og mange andre produkter. Hvis du lige står og mangler en luftblander til vasken, kan vi også være behjælpelige med dette. Du finder vandlåse, samt de andre produkter, til en fornuftig pris her hos Harald Nyborg.

Pungvandlåse i flere størrelser

Inden for vandlåse findes der flere forskellige typer. Vi forhandler f.eks. pungvandlåse, hvilket er et godt valg når det kommer til vandlåse. Disse kan købes til fornuftige priser, men også i forskellige størrelser. Derfor kan du med sikkerhed finde den størrelse som passer præcis til dine behov. Disse kan findes her på siden, og indeholder den funktionalitet du skal bruge. Dertil forhandler vi også PP-rør og andre rør, sådan at du kan få sat vandlåsen op korrekt.