Cykelpedaler og skoovertræk

Hos Harald Nyborg finder du et bredt udvalg af pedaler med reflekser til forskellige typer cykler til altid lave priser. Se udvalget i kategorien her.

Læs mere
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan skifter man pedalerne på en cykel?
    At skifte pedaler på en cykel er en relativt simpel proces, og kan gøres med en pedalnøgle og en 15 mm eller 16 mm fastnøgle. Brug pedalnøglen til at løsne den gamle pedal ved at dreje mod uret, når du kigger ned på pedalen fra ydersiden. Højre pedal løsnes mod uret, mens venstre pedal løsnes med uret. Brug evt. en fastnøgle til at hjælpe med at løsne pedalen, hvis den sidder meget fast. Når du har løsnet den gamle pedal, skal du trække den ud af krankarmen. Brug pedalnøglen til at dreje den sidste vej, hvis det er nødvendigt. Tjek, om den nye pedal har en højre- eller venstreskruetråd, og skru den nye pedal i den rigtige krankarm. Drej pedalen mod uret, når du skruer den ind i højre krankarm, og med uret, når du skruer den ind i venstre krankarm. Når den nye pedal er skruet i, skal du stramme den med pedalnøglen. Stram den, indtil den sidder godt fast, men pas på ikke at stramme den for hårdt og beskadige gevindet.

Pedaler du selv kan skifte

Hos Harald Nyborg finder du en udvalg af pedaler, i god kvalitet og som du let selv kan skifte. Trænger du også til ny kæde eller skærm er det oplagt at skifte det samtidig. Se udvalget af cykelkæder og skærmer her.