• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Dørstoppere

Er du nervøs for, at der kommer flere skrammer i væggen? Eller vil du gerne helt undgå, at der kommer skrammer i den pæne væg? Hjælpen er nær – og de robuste dørstoppere fra Harald Nyborg står klar til at redde væggen. På denne side finder du blandt andet dørstoppere til gulv og væg, og du vælger selv, hvor de skal monteres. Vi er desuden leveringsdygtige i kiledørstoppere og dekorative ståldørstoppere. Inden længe er væggen godt beskyttet – og det kommer ikke bare til at gøre en forskel for væggens udseende, men også dine ører. Med kvalitetsdørstoppere, som dem du finder her, undgår du det høje brag fra mødet mellem dør og væg, når du laver gennemtræk eller kommer til at åbne døren lidt for hurtigt.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (2)
 • (3)
 • (1)
Farve
 • (3)
 • (4)
 • (1)
Materiale
 • (1)
 • (1)
 • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 9 af 9 total
Du har set 9 af 9

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan virker en dørstopper?
  En dørstopper er praktisk at have i hjemmet, fordi den skåner både væggen som døren åbner op mod samt dørgrebet som potentielt kan ramme væggen. Derudover bidrager den til at holde din dør og væg i en flot stand.
 2. Hvad er en gulvmonteret dørstopper?
  En gulvmonteret dørstopper kontrollerer hvor stort et område en specifik dør skal åbne på. Det anbefales ikke at anvende gulvmonteret dørstoppere i gulve hvor der er gulvvarme.
 3. Hvordan ser en dørstopper ud?
  Du kan købe dørstoppere i mange forskellige farver, former og designs. De fås både i enkelte modeller, som ikke vækker meget opsigt, og i sjove figurer såsom hunde, katte og sandsække.

Dørstoppere til effektiv beskyttelse af dine vægge

Måske kender du denne situation: Du har travlt og åbner derfor døren lidt hurtigere, end du plejer. Det resulterer i en høj lyd, da dør og væg mødes, men ikke nok med det: Nu er der også kommet et grimt mærke i den ellers pæne væg. Den slags kan som regel males over, men ville det ikke være lettere helt at undgå mærker? Med robuste dørstoppere fra Harald Nyborg kan du nemt forebygge, at der kommer mærker og måske ligefrem huller i tapetet. Med vores dørstoppere sætter du én gang for alle en stopper for beskadigede vægge. Så bare gem malingen og bekymringerne langt væk.

Find en dørstopper lige her

Nogle af vores dørstoppere kan også bruges til at holde døre åbne, hvilket f.eks. er smart, hvis du nogle gange har brug for at gå ind og ud ad en dør flere gange i træk. Slip for at skulle åbne døren igen og igen takket være en af vores robuste dørstoppere. Du kan også slippe for at skulle betale mange penge for din dørstopper, når du køber den hos Harald Nyborg. Vi går nemlig meget op i, at du skal kunne gøre en god handel hos os – så hvis du mangler effektiv beskyttelse af din væg eller en smart hjælper, der holder døren åben, og du samtidig gerne vil spare penge, er du kommet til det rette sted. Find den helt rigtige stopper til døren lige her.