Gødningsspredere og saltspredere

Med salt- og gødningsspredere kan du nemt sprede et jævnt lag gødning, salt, grus eller græsfrø på store arealer. Sprederne fås som mindre håndholdte spredere og strøvogne med stor kapacitet. 

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (1)
Brand
  • (2)
Materiale
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Kan man så græs med en gødningsspreder?
    Ja, det kan du godt. Med saltspredere og gødningsspredere kan du sprede græsfrø, gødning og salt. Når du benytter en saltspreder eller gødningsspreder, så vil du nemmere kunne fordele græsfrø, gødning og salt i et jævnt lag.

Gødningsspredere og saltspredere sparer penge, tid og giver bedre resultater

Spredere er designet til at sprede gødning, salt og græsfrø i et jævnt lag, og kan derfor bruges til forskellige opgaver, alt efter årstiden. Det er der en række fordele ved. Bruger du sprederen til at sprede gødning, vil du have nemmere ved at dosere den rette mængde gødning, hvilket betyder at vækstbetingelserne bliver ensartet for hele det behandlede område. Med en jævn og præcis dosering af gødningen, sikrer du de bedste vækstbetingelser, samtidig med at forbruget af gødningen holdes på et minimum. Det er godt for resultatet, pengepungen og miljøet. Det samme gør sig gældende når du benytter en saltspreder fremfor at sprede saltet med hænderne eller en skovl.

I forhold til såning af græs så vil det typisk være resultatet der er det bedste argument for at benytte en spreder. Når græsfrøene fordeles jævnt, opnår du en ensartet vækst på hele det tilsåede område. Du vil derfor hurtigere opnå det ønskede resultat, og reducerer behovet for eftersåning. Salt- og gødningsspredere fås håndholdte til mindre arealer og som strøvogn til større arealer. En strøvogn har en kapacitet, så du kan så græsfrø på 300-400 m2 på en “fyldning”.