• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Dyser og luftblandere

Velkommen til vores udvalg af dyser og luftblandere. Her er gode løsninger til dig, der kan lide at spare på vandet. Du kan eksempelvis se nærmere på luftblanderen med gevind, som er en nem investering, når du drømmer om at reducere vandmængden. Hvis du vil fjerne kalk, skal der næsten ingenting til – du trykker blot på en knap under blanderen. That’s it! Du finder både en model med indvendigt og udvendigt gevind. Hvis det er en brusedyse til vandhaner du er på jagt efter, er du også kommet til det rette sted. Med dysen får du mange små stråler, med andre ord en praktisk bruseeffekt. Vi kan også klare stophanen – brug den både som afspærringsventil og reguleringsventil.

Læs mere
produkter
Du har set 25 af 25 total
Du har set 25 af 25

Luftblandere til vandhane

Med luftblandere får du muligheden for at spare du mængden af vand din husstand bruger. Det er altså ikke kun mere miljørigtigt, men også godt for pengepungen. Det betyder nemlig at man bruger mindre penge på vandforbruget. Desuden tilbyder det også et mere behageligt brug af vandhanen, da vandet kommer blødt ud. Det er derfor lettere at håndtere og vaske ting i håndvasken. Desuden kan du finde luftblandere som har indvendigt gevind, og ikke tilkalker. Med et enkelt tryk kan du fjerne det eventuelle kalk der måtte forekomme.

Brusedyser

Udover vores store udvalg af luftblandere finder du også brusedyser, hvilke kan bruges til vandhaner. Det fungerer således at montering på vandhane resulterer i en bruseeffekt. Samtidig gør det også vandstrålen mere håndterbar, da man kan dreje i den retning man ønsker. Derfor kan den effektivt bruges i en vask til at vaske alt lige fra hænder til sko og støvler. En brusedyse kan derfor udgøre et praktisk redskab i hjemmet. Hvis de bruges i kombination med vores vandvarmere og vandlåse, kan du endda gøre dit hjem endnu mere praktisk. Du kan heldigvis købe brusedyser samt luftblandere til særdeles fornuftige priser.