Øvrig bilpleje

Når du er bilejer er det vigtigt at du plejer din bil med de bedste produkter, så den kan fungere optimalt og længe. Hos Harald Nyborg finder du alt hvad du har brug for inden for bilpleje, fra kvalitetsmærkerne Alaska, Brandford og WD40. Vi forhandler kølervæske i flere varianter med forskellige egenskaber, så du kan vælge den variant, der passer specifikt til motoren i din bil. Vi forhandler desuden zinkspray til rustbeskyttelse, bremsevæske til brug i biler med hydrauliske bremsesystemer, samt kontaktrens der bruges til rensning af elektriske komponenter, for eksempel ved anhængerstik og lygter. Vi har ligeledes spraymaling der kan bruges som autolak på bilen, blandt andet i farverne sort, grå og sølv. Uanset hvad du mangler til din bil, finder du det hos Harald Nyborg.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (4)
 • (8)
 • (2)
 • (4)
Farve
 • (1)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 21 af 21 total
Du har set 21 af 21

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan kan jeg selv vedligeholde min bil?
  Du kan pleje og vedligeholde din bil ved brug af ganske få remedier, som eksempelvis fælgerens, autoshampoo, fugtfjerner og luftfrisker.
 2. Hvad gør kølervæske?
  Kølervæske anvendes i forbrændingsmotorer til at køle motoren ned, så den ikke overopheder.
 3. Hvad er kontaktrens?
  Kontaktrens er særligt udviklet til at fjerne snavs som nikotin, olie, fedt og oxider fra elektronik.

Find bremsevæske, fælgspray og meget mere her

På denne side har vi samlet alle de produkter der hører under øvrig pleje til din bil. Det gælder blandt andet bremsevæske til rengøring af bremser, zinkspray til forebyggelse af rust og fælgspray for ekstra modstandsdygtighed til fælge og kromdele på din bil. Inden for øvrig bilpleje fører vi produkter fra Brandford og WD40, der garanterer en effektiv behandling af din bil. Udover forebyggende pleje som fælgspray og bremsevæske, tæller vores tilbehør også fugtfjerner og dugfjener, så du får et bedre indeklima i din bil. Orienter dig i vores mange produkter inden for bilpleje lige her, og find præcis de produkter, du har brug for.

Se vore bilplejeprodukter som bremsevæske og fælgspray

Leder du efter en ny beholdning af bremsevæske, fælgspray, kontaktrens eller noget helt fjerde? Så er du landet på den rette side. Hos Harald Nyborg har vi et bredt udvalg af bilplejeprodukter, der vil være med til at gøre din bil så god som ny, både indenvendigt og udenvendigt. Vi forhandler eksempelvis produkter som fælgspray og zinkspray, der forebygger rust på din bil, ligesom vi fører diverse produkter til optimering af indeklima såsom dugfjerner og fugtfjerner. Hvis du har fået ridser i lakken på din bil, kan vi desuden tilbyde spraymaling, der kan bruges som autolak. Som du ser, er der næsten ingen grænser for, hvad du kan finde til din bil her hos os.