• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Kompostkværne

Hvis haveaffaldet skal behandles på en smart måde, så er en kompostkværn det rette valg. Med kompostkværne forvandles grene, afklip fra buske og lignende haveaffald til flis på den bedst mulige måde til fordel for både have, blomsterbed og miljøet. Blandt andet Adano og Bosch fremstiller kompostkværne, der omdanner haveaffald til flis. Flisen kan derefter bruges som bunddække i staudebede eller til andre typer beplantning. Vælg eksempelvis imellem en støjsvag variant med kraftig motor, eller se vores andre maskiner, der er særligt velegnede til grene og buske. Hvad end valget falder på, er kompostkværne et godt valg til gavn for husholdningen og haven såvel som for miljøet.

Læs mere
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

Slip for turene til genbrugspladsen takket være en kompostkværn

Det er dejligt at samle grene og afklip fra buske, som vi vil af med. Det giver et friskt og nyt udtryk i haven. Og så er der også plads til ny vækst. Men bunken af grene og lignende kan hurtigt vokse sig meget stor. Og så må du endnu en gang en tur på genbrugspladsen. Med mindre du er ved at være lidt træt af den køretur og det arbejde, der er forbundet med den. I så fald kan en smart kompostkværn være løsningen. Hos os finder du eksempelvis modellen med kraftig motor, sikkerhedslås på opsamlingsboksen og hjul, der gør det nemt at transportere kværnen. Men måske er det en model med en særligt stor opsamlingsboks, der kan gøre dit havearbejde lidt nemmere? Har du mindre stykker haveaffald, kan du med fordel putte det i en kompostbeholder eller en haveaffaldssæk.

Der er mange fordele ved at bruge flis fra en kompostkværn

Når grenene er blevet kværnet og snittet, er de meget mere håndterlige. Du kan nu samle den flis, som grenene er blevet forvandlet til, sammen og putte den i en sæk. Men så skal du ud at køre for at komme af med den – og det vil du måske gerne undgå. Så kan du vælge at bruge den fine flis på gangstier, mellem træer og i dine bede. Det ser dekorativt ud, men der er mange andre fordele. F.eks. er brugen af flis i haven en bæredygtig måde at bekæmpe ukrudt på. Flisen forhindrer nemlig, at ukrudtet spirer. Desuden beskytter flisen planternes rødder mod frost, mens den om sommeren hjælper med at holde på fugten. Spar penge og lav din egen flis med en kompostkværn fra Harald Nyborg.