• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Cykler og tilbehør

Her på siden finder du et stort udvalg af cykler til alle i familien. Vi har alt i cykeludstyr, fx cykelkurv, bremseklodser, cykelkædeolie og cykelpedaler til både børne-, herre- og damecykler. Vi anbefaler også, at du bruger cykellygter og cykelhjelm.

Læs mere
produkter
Du har set 36 af 243 total
Du har set 36 af 243
Vis de næste 36 produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan måler man tommer på en cykel?
    For at måle tommer på en cykel, skal du måle diameteren på hjulet. Diameteren på et cykelhjul måles fra kanten af fælgen, hvor dækket sidder fast, til kanten af fælgen på den modsatte side. Det er vigtigt at måle diameteren på hjulet korrekt, da dette vil bestemme hvilken størrelse dæk, slanger og fælge der vil passe til cyklen. Det er vigtigt at huske på, at cyklens hjulstørrelse ikke er det samme som cykelrammens størrelse. Hjulstørrelser kan variere fra 12 tommer til 29 tommer afhængigt af cykeltypen, mens cykelrammerne normalt måles i centimeter og varierer i størrelse afhængigt af rytterens højde.

Cykel til lave priser til hele familien

Det er en dyr post at købe en cykel. Især hvis der skal købes til hele familien. Hos Harald Nyborg kan du heldigvis finde cykler til gode priser, både til mor, far og børn - eller hvordan din familie er stykket sammen. Til børnene har vi løbecykler med smarte motiver og de voksne kan vælge en lidt mere diskret, men også væsentligt hurtigere cykel.

Reparation af cykel

Skal cyklen repareres, lappes eller have ny luft, så har vi cykeltilbehøret til det. Vi har også tilbehør, der gør dig sikker på en cykel, fx cykelhjelm, cykellygter og refleksvest. Få styr på sikkerheden - og kom hurtigt frem - med en cykel og det korrekte tilbehør.