Brændsel og optænding

Hos Harald Nyborg fører vi et stort og bredt udvalg af brændsel og tilbehør. Du kan f.eks. se nærmere på træpiller, tændstikker, renset petroleum og de 100 % naturlige optændingspinde til pejsen, brændeovnen og bålstedet. Du finder også den praktiske spand til aske samt rengøringssvampen til brændeovnsglasset. Men måske er det opbevaring til brændsel, du har brug for? Tag evt. et kig på brændestativet, brændekurven med hank eller boksen til træbriketter. Det kan dog være, det er et brændeovnsgitter, en hældetud eller en beskyttende pejsehandske, du mangler. Så er du kommet til det rette sted – det er du også, hvis det er temperaturmåleren eller pumpen med autostop, du søger. Men sortimentet rummer meget mere – du skal nok finde det rette brændsel eller tilbehør.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (4)
  • (4)
  • (3)
Anvendelse
  • (2)
  • (2)
Materiale
  • (2)
  • (1)
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 13 af 13 total
Du har set 13 af 13

Alt du skal bruge indenfor brænde, brændsel og optænding generelt

Når du mangler udstyr til optænding og lignende, er det bare at besøge denne side. Vores udvalg af brændsel og tilbehør er stort og bredt, så det er ikke usandsynligt, at du finder lige det produkt – eller de produkter – du savner. Indenfor optænding forhandler vi varer som briketter og træpiller, og hvis det er smarte opbevaringsløsninger, du søger, er det ligeledes muligt, at du finder en variant, som passer ind hjemme hos dig. Vores opbevaringsløsninger, såsom brændekurve, udmærker sig ved både at være praktiske og dekorative at se på. Vi fører også forskellige effektive produkter til rengøring – måske leder du efter en svamp til brændeovnsglasset eller lignende? Alt dette er blot eksempler på, hvad du kan finde i vores velassorterede udvalg af brændsel og tilbehør.

Brænde og optænding

Hvis der mangler brændsel til pillefyret, kakkelovnen eller lignende, kommer man ikke så langt, så når det er ved at tynde ud i træpiller eller briketter, er denne side god at kende til. Det er den også, hvis du går op i at gøre et godt køb, når du anskaffer dig din næste ladning brændsel. Find det rette brændsel og tilbehør her på siden og gør et rigtig godt køb.