• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Trådhegn, Trådvæv eller Hønsenet

Trådvæv er utroligt praktisk i mange sammenhænge. Brug det til opsætning og afskærmning ved hække, træer og meget mere. Du kan også bruge det som hegn eller til hønsegårde. Men trådvæv – eller hønsenet, som det også kaldes – er ligeledes din ven, når du vil i det kreative hjørne. Lav for eksempel en fin dekoration til bordet med et stykke hønsenet. En anden kreativ beskæftigelse er at lave figurer ud af hønsenet. Du kan endda lave skulpturer til haven. Sæt dem i græsset eller i træerne. Køb hønsenet i både grøn og galvaniseret tråd fra 50cm til 90cm og 180cm højt, i længderne 10 til 25 meter. Har du mere fritgående fugle, katte eller lignende, så forhandler vi også a href="https://www.harald-nyborg.dk/haven/hegn-og-traadnet/volierenet">volierenet.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (6)
Farve
  • (2)
Materiale
  • (2)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 6 af 6 total
Du har set 6 af 6

Trådvæv til et utal af formål

Hos Harald Nyborg finder du alt indenfor hegn og trådnet – heriblandt selvfølgelig også trådvæv. Selvom denne slags net er en forholdsvis simpel opfindelse, er den ikke desto mindre meget praktisk. Anvend nettet til alt fra den hønsegård, du længe har drømt om til afskærmning ved levende hegn og lignende. Understøtning af isolering kan trådvæv ligeledes bruges til, for blot at nævne en enkelt mere ud af mange anvendelsesmuligheder. Og nu vi er ved det med muligheder, er der selvfølgelig også flere forskellige varianter af det praktiske hønsenet her på siden. Du finder ikke bare hønsenet i forskellige højder og længder – vi forhandler også net med forskellige maskemål. Og mangler du en foderautomat til dine høns, så har vi også det.

Køb dit trådvæv her

Hvis du er på udkig efter trådvæv, er du kommet til det helt rette sted. For Harald Nyborg gør altid meget ud af at kunne tilbyde varer til lav pris. Så hvis du gerne vil spare penge og samtidig komme rigtig godt i gang med dit afskærmnings- eller indhegningsprojekt, er der ikke lang vej. Bestil dit trådvæv i dag og glæd dig over, at du snart kan gå i gang med at sætte dit hegn op – vores levering er nemlig lynhurtig.