• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Robotplæneklippere

Se vores udvalg af robotplæneklippere og find den der passer bedst til din have og dit behov. Du finder også vores udvalg af tilbehør til robotplæneklippere her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (3)
 • (4)
 • (2)
Type batteri
 • (2)
 • (2)
Bluetooth
 • (3)
Farve
 • (2)
Selvkørende
 • (1)
WiFi indbygget
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor ofte skal en robotplæneklipper køre?
  Hvor ofte en robotplæneklipper skal køre afhænger af en række forskellige faktorer, herunder hvor hurtigt græsset vokser, vejret og din personlige præference. Generelt anbefales det, at en robotplæneklipper kører en til to gange om ugen i de varmere måneder, hvor græsset vokser hurtigere. I de køligere måneder med langsommere vækst, kan du med fordel reducere hyppigheden af klipningen. Det er vigtigt at justere klipningshyppigheden efter behov, så græsset holdes pænt og sundt.
 2. Hvilken robotplæneklipper skal jeg vælge?
  Når du vælger en robotplæneklipper, er der flere faktorer, du bør tage med i overvejelserne: Størrelsen på din græsplæne, så du vælger en robotplæneklipper med passende kapacitet og om din plæne har skråninger, op- og nedkørsler eller andre udfordringer, som kan påvirke plæneklipperens ydeevne. Sørg også for at vælge en robotplæneklipper med en batterilevetid, der passer til størrelsen på din plæne. Nogle robotplæneklippere har avancerede funktioner som automatisk ladning, tidsplanlægning og regnsensor. Overvej, hvilke funktioner du har brug for. Robotplæneklippere varierer i pris og koster fra et par tusinde kroner til over 20.000 kroner. Overvej din budgetramme, før du vælger en plæneklipper.

Hvad er fordelene ved en robotplæneklipper?

Udover at robotplæneklipperen klarer arbejdet for dig, har maskinen desuden den fordel, at den sikrer en flot og sund græsplæne. Robotplæneklipperen har nemlig en række meget skarpe knive, som sørger for at skære græsset helt rent, hvilket resulterer i rene snit på alle græsstrå. Derudover vil du formentligt opleve, at plæneklipperen kører oftere, end du selv ville have tid til at gøre, hvilket skaber en dynamisk proces, hvor græsset skæres af i små stykker, der falder ned mellem stråene i plænen og formulder. Dette sørger for løbende at gøde plænen.

Græsslåning uden hårdt arbejde

Elsker du, når dit græs er nyslået, men er du ikke helt så vild med at skulle slå det? I så fald er robotplæneklipperen det ideelle haveprodukt til dig. Med en robotplæneklipper vil dit græs nemlig altid være nyklippet og pænt, når bare du sætter robotter i gang med arbejdet. Der er ingen tvivl om, at robotplæneklipperen er kommet for at blive, især i takt med at teknologien er blevet så god, at du er sikker på at opnå et godt resultat hver eneste gang – helt uden at du skal røre en finger. Samtidig larmer den næsten ikke, så du generer ikke naboerne. Grundende til at vælge en robotplæneklipper er altså mange – og du finder vores udvalg robotplæneklippere her på siden til altid lave priser. Hvis du har brug for ekstra tilbehør eller udstyr til din robotplæneklipper finder du det også her.

Vi har også et stort udvalg af plæneklipper og andre havemaskiner.