Varmeblæsere

Her bliver du præsenteret for Harald Nyborgs store udvalg af forskellige varmeblæsere. Vi tror, du nok skal finde det, du søger – måske er det en keramisk varmeblæser eller en fritstående elradiator, du har brug for? Du finder også den flotte varmeblæser i smalt design, men måske er det modellen med LED-display, der er den rigtige for dig. Vi er ligeledes leveringsdygtige, når det kommer til industrivarmeblæsere – se f.eks. nærmere på varianten med overophedningssikring og termostatstyring. Når det er varmekanonen, der kan gå helt op til 45 grader, du står og mangler, er vi også behjælpelige. Opvarmningen bliver særdeles hurtig og effektiv med vores varmekanoner. ”Hurtig” er desuden et ord, der passer på leveringen fra Harald Nyborg – lige om lidt er det slut med at fryse.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (9)
Spænding (V)
 • (3)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad koster en varmeblæser i strøm?
  Det afhænger af hvilken effekt varmeblæseren kører med. Men med en effekt på 1-2 Kwh koster den ca. 3-6 kr. i timen at holde kørende.
 2. Hvor hurtigt kan en varmeblæser varme et rum op?
  Det afhænger af rummet størrelse. Et værelse på 12-14 kvm kan på under 1 time, hvis det er frostfrit.

Stort udvalg af blæsere som varmekilde

Det er ikke sjovt at gå rundt og fryse. Det kan f.eks. være svært at tænke på andet end kulden, hvis man fryser. Heldigvis kræver det ikke meget at forbedre situationen. En løsning kan eksempelvis være en varmeblæser. Hos Harald Nyborg har vi et stort og varieret udvalg af denne type produkter – højst sandsynligt er her en model, som passer til netop de ønsker, du har til den nye blæser. Leder du efter en keramisk varmeblæser eller en industrivarmeblæser? Eller passer en varmekanon mon bedst til dit behov? Hos os finder du i øvrigt flere produkter med væltesikring, ligesom flere af vores blæsere har praktiske håndtag, så det bliver nemt at få varme der, hvor du kunne tænke dig det. Find den rette varmekilde lige her på siden. Søger du i stedet en elradiator, så har vi også det.

Varmeblæsere til lav pris

Når du gerne vil have fat i en varmeblæser til en rimelig pris, er Harald Nyborg stedet. Harald Nyborg er også stedet, når du gerne vil købe en prisvenlig varmeblæser, uden at det betyder, at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Vores blæsere her på siden er særdeles effektive varmekilder, så vi er overbeviste om, at du nok skal blive tilfreds med dit køb hos os. Når du har bestilt din foretrukne variant, sender vi den straks afsted. Snart kan du vinke farvel til kulden.