• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Kradsetræer

På denne side har du mulighed for at se nærmere på Harald Nyborgs kradsetræer til husets blødeste beboer. Vores kradsetræer er også utroligt bløde og lækre, og derfor udgør de perfekte sovepladser for din kat. Men de kan bruges til meget mere end det. Træet bliver nemlig hurtigt kattens personlige legeplads, hvor kløerne samtidig kan hvæsses dagligt – til glæde for katten samt dine møbler og dit tapet. Tag f.eks. et kig på modellen med hule, reb, tunnel og to afsatser. Du finder også en mere enkel variant med plysbold i elastiksnor. Hvis du godt kunne tænke dig at gemme pladsen til noget andet, er det slidstærke kradsebræt til montering på væggen måske den rette løsning for dig og din kat.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (1)
Brand
  • (5)
Farve
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Materiale
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

Kradsetræer med mange muligheder

Når du bekymrer dig over, hvad din kats kløer er i gang med at gøre ved sofaen, er det bare at besøge denne side. Her er flere gode løsninger til dig, der gerne vil have katten til at hvæsse kløer på andet end møbler og tapet. Samtidig kan et kradsetræ fra os hurtigt blive et sted, hvor katten leger, sover og hviler, så på den måde får du meget for pengene, når du investerer i et kradsetræ. Faktisk er det ikke kun din kat, der får en masse ud af købet. For det er en fornøjelse at se, hvordan katten bruger træet til f.eks. leg og hvil. Men mindre kan måske også gøre det. Det kan være, at et kradsebræt er nok? Det finder du heldigvis også lige her på siden.

Find et kradsetræ eller et kradsebræt

Mangler du et kradsetræ eller et kradsebræt og gerne vil gøre en rigtig god handel, kan du regne med os. Det kan du i øvrigt også, hvis du gerne vil have dine varer meget snart. For hos Harald Nyborg er der ikke langt fra tanke til handling, og derfor er vores levering dejligt hurtig. Bestil et kradsetræ til en god pris lige her – og inden længe har du et sted, hvor din kat kan hvæsse kløer og meget mere.