• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Sand og grus

På denne sider finder du Harald Nyborgs udvalg af sand og grus, som kan bruges til mange forskellige formål. Står du eksempelvis og skal i gang med en støbe- eller fugeopgave, vil disse produkter helt sikkert være lige noget for dig. Derudover anvender man ofte sand, grus og sten til bygge- og anlægsprojekter, hvor man har brug for et produkt til at blande mørtel, cement eller beton. Vi forhandler naturligvis sand og grus af høj kvalitet, så du kan være sikker på at få det helt ideelle støbemateriale at arbejde med.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (1)
Farve
 • (2)
 • (3)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 12 af 12 total
Du har set 12 af 12

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor meget sand bruges til sandkasse?
  Hvis din sandkasse måler 450cm2, skal du bruge 720 kg. sandkassesand til din nye sandkasse.1 liter sand vejer 1,6 kg., derfor kan man gange 450 med 1,6, hvilket giver 720 kg.
 2. Hvor meget sand under fliser?
  Det afhænger af om det er til en indkørsel eller en terrasse. Ved en indkørsel bør bundsikringslaget typisk være 15-20 cm og bestå af vasket sand.

Hvilken slags sand skal jeg vælge?

Hos Harald Nyborg forhandler vi en række forskellige typer af sand. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du finder lige netop den slags sand, som du har brug for. Du finder eksempelvis strandsand, som er helt ideelt, hvis du står og skal fylde en sandkasse op. Som navnet afslører, er sandet lige så fint som det, du finder ved stranden, og kornene er dermed behagelige både at arbejde med, røre ved og at lege med. Du kan også se nærmere på vores brolæggersand, som typisk anvendes som det sidste underlag, inden eksempelvis flisserne lægges. Vi anbefaler som altid, at du læser nærmere inde under hvert enkelt produkt.


Fordelene ved grus

Grus er det helt oplagte valg til dig, der ønsker et lidt grovere produkt end sand. Derudover er det helt ideelt, hvis du har gang i et projekt, hvor det er nødvendigt med dræning. Grus kan anlægges ved eksempelvis rør eller brønde, hvor der helst ikke må ophobe sig vand, men hvor vandet stadig gerne skulle kunne filtre sig igennem. Derudover kan grus selvfølgelig bruges som fast underlag, hvis du har et areal der har brug for udlæg.