Svejsehjelme og -skærme

For at kunne arbejde effektivt og koncentreret, er det vigtigt med det rette sikkerhedsudstyr. Det finder du heldigvis hos os, blandt andet svejsehjelmen med bevægelig skærm. Hvis du søger hjelmen, som fungerer via solenergi og har justerbar dæmpning, er du også kommet til det rette sted. Glas til din hjelm kan vi ligeledes klare – hvor vi forhandler både mørkt og lyst glas til svejsehjelmen. Og hvis du bruger briller, skal det selvfølgelig ikke være en hindring for at arbejde sikkert og koncentreret – vi har svejsebrillerne, der problemfrit sidder udenpå de almindelige briller. Inden længe kan du se frem til mange timer i værkstedet, hvor du ikke skal bekymre dig om sikkerheden, men udelukkende om dét du faktisk er der for.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

Sikkerhedsudstyr til svejsning

Der findes mange typer arbejde hvor sikkerhed er særdeles vigtigt. Her er svejsning det perfekte eksempel på en form for arbejde, som altid kræver det korrekte udstyr. Hvis man ikke har de rigtige svejsehjelme og svejsebriller kan man hurtigt kommer galt afsted. Heldigvis forhandler vi et bredt sortiment inden for sikkerhed til svejsning, hvilket også inkluderer vores beskyttelsesglas. Dertil kan vi også anbefale en god arbejdsjakke til mens man svejser og en salve til efter. Så er kroppen beskyttet mod gnister og salven kan bruges efterfølgende hvis hænderne har taget skadet. Dog anbefaler vi naturligvis også altid man bruger handsker, når man har med farligt arbejde at gøre.

Svejsebriller og svejsehjelme

Hvis du leder efter sikkerhedsudstyr til svejsning, er du kommet til det rette sted. Vi forhandler nemlig svejsebriller, svejsehjelme og beskyttelsesglas til svejsearbejdet. Med disse beskytter man de mest sensitive dele af kroppen, nemlig øjne og ansigt. Særligt beskyttelse af øjne er vigtigt når man svejser, og her er almindelige briller altså ikke tilstrækkeligt. De skal nemlig tilbyde stor beskyttelse mod gnister og metalrester – eller hvad det nu måtte være. Så gør dig selv en tjeneste og anskaf det korrekte beskyttelsesudstyr, så du med ro i sindet kan udføre dit arbejde.