Mini-og mikrobølgeovne

Miniovne og mikrobølgeovne er små, men smarte. Det er også smart at spare penge, og det kan du gøre ved at købe din miniovn eller mikroovn hos Harald Nyborg! I vores udvalg finder du blandt andet mikroovnen med mange trin, inklusiv optøningsfunktion – og selvfølgelig børnesikring. Du har desuden mulighed for at se nærmere på miniovnen med indbyggede kogeplader på toppen. Selvom hjemmets køkken måske ikke lige er verdens største, betyder det ikke, at du ikke kan brillere med dine evner inden for madlavning. Slå dig løs i køkkenet med de mange muligheder, din nye ovn giver. Hvis du er utålmodig efter at komme i gang, kan du glæde dig over, at vi har hurtig levering.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (7)
Farve
 • (1)
 • (1)
 • (6)
Materiale
 • (1)
Spænding (V)
 • (1)
 • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 13 af 13 total
Du har set 13 af 13

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan virker en mikrobølgeovn?
  En mikrobølgeovn virker ved hjælp af mikrobølger, som skabes gennem elektromagnetiske stråler. Kort sagt dannes der elektroner, som ved hjælp af magnetkraft sættes i cirkulationer, hvilket skaber den elektromagnetiske stråling. Når mikrobølgerne rammer maden i ovnen, bevæger vand-, sukker- og oliemoleklerne sig, hvilket skaber varme i maden.
 2. Hvad må komme i en mikrobølgeovn?
  Du må ikke komme dåser, yoghurtbægere, husholdningsfilm, kødbakker, bestik og metal, fade og skåle af melamin og stanniol i mikrobølgeovnen. Beholdere af porcelæn og glas må du derimod næsten altid gerne bruge.
 3. Rengøring af mikrobølgeovn - hvordan?
  Når du vil rengøre din mikroovn eller mikrobølgeovn, er det nemmest at bruge vand, opvaskemiddel og en klud. Husk altid at afbryde strømmen, inden du går igang. Undgå desuden at anvende svamp og skuremiddel, da disse kan ridse og beskadige din ovn.

Bredt udvalg af smarte miniovne og mikrobølgeovne

Ville du nogle gange ønske, at du kunne lave færdigretter lynhurtigt? Savner du indimellem at spise varme popcorn, mens du ser film eller serie? Eller vil du gerne kunne lave en masse forskellig mad, selvom pladsen i køkkenet er en smule trang? Uanset hvad tror vi, at der nok skal være en løsning til dig her i vores brede sortiment af smarte miniovne og mikrobølgeovne. Selvom ovnene ikke er lige så store som en almindelig ovn, rummer de mange muligheder, så en miniovn eller mikrobølgeovn kan være rigtig nyttig at have. Vi håber, at vi har en variant, som passer til dine ønsker.

Miniovne og mikrobølgeovne til lave priser

Holder du af at finde kvalitetsvarer til favorable priser? Så bliver du glad for at handle hos Harald Nyborg. Når du står og mangler en miniovn eller en mikrobølgeovn, og du samtidig gerne vil spare penge, er vi din forhandler. Det kan også være, det forholder sig sådan, at du gerne vil have din nye miniovn eller mikrobølgeovn meget snart? Så bliver du også tilfreds med at handle hos Harald Nyborg. Vores leveringstid er hurtig, så inden længe dufter køkkenet af dejlig mad fra din nye ovn.