Motorolie

Når du er på udkig efter motorolie i Harald Nyborg, er det vigtigt at være opmærksom på, at du vælger en olie der tager hensyn til din bils alder, type og antal kørte kilometer. Heldigvis har vi et bredt udvalg af netop motorolier, og helt sikkert også et produkt der passer til præcis din bil, fra anerkendte mærker som Brandford og Mobil. Udover den klassiske motorolie vil du fra tid til anden også have brug for andre slags olier til motoren i din bil, for eksempel automatgear-olie, der er specielt beregnet til biler med automatgear, men som også kan bruges til eksempelvis servosystemer og hydraulik. Tag et kig på udvalget, og find den motorolie der passer til din bil.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (3)
 • (15)
 • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 22 af 22 total
Du har set 22 af 22

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken motorolie skal jeg bruge?
  I instruktionsbogen til din bil kan du læse, hvilken motorolie det anbefales at påfylde. I instruktionsbogen finder du ligeledes oplysninger om, hvilke krav og specifikationer der eventuelt er til motorens olie.
 2. Hvad er motorolie?
  Motorolie er en væske der skal påfyldes din bil, og som sørger for at smøre og vedligeholde alle de bevægelige dele i bilen.
 3. Hvor gammel må motorolie være?
  En god tommelfingerregel er, at motorolie har en holdbarhedstid på minimum 5 år.

Find et bredt udvalg af motorolie

Er du på udkig efter en ny motorolie? Hos Harald Nyborg fører vi et bredt udvalg af forskellige former for motorolie til mange forskellige køretøjer og typer af biler. Det er vigtigt at din motorolie er den helt rette til dit køretøj – og med mærker som Brandford og Mobil har vi fokus på høj kvalitet og et varieret sortiment, der tager hensyn til din bils alder og tilstand. Du kan også få gearolie og olie til scooter og motorcykel, udover selvfølgelig flere forskellige olier til din bil. Som du kan se, vil du derfor med største sandsynlig kunne finde en motorolie der passer til dit køretøj her på siden.

Find motorolie til lave priser

Hos Harald Nyborg finder du altid faste lave priser online. Vi har mange forskellige slags motorolier, hvilket vil sige, at der er en stor chance for, at vi har præcis den motorolie, du behøver. Vi fører både motorolier til biler med diesel- og benzinmotorer, og motorolie til andre køretøjer, nemlig scootere og motorcykler. Som du kan se her på siden, har vi desuden et bredt udvalg af prisklasser, så der vil være noget for dig, både hvad angår pris og model.