• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Værktøjssæt

Find kvalitets værktøjssæt til både privat og professionel brug hos Harald Nyborg. Vi forhandler værktøjssæt fra en række anerkendte mærker, heriblandt Makita, Kendo, Mitsutomo, Her Tools og Stanley. I udvalget finder du forskellige typer værktøjssæt i adskillige størrelser, med alt fra 8 til 128 dele. Vælg blandt andet mellem værktøjskufferter, mekanikersæt, husholdningsværktøjssæt og elektroniktangsæt. Alle værktøjssæt leveres i praktiske værktøjskufferter, værktøjskasser eller værktøjsholdere, som gør det let og overskueligt for dig at finde netop det stykke værktøj, som du skal bruge. Uanset hvilke former for værktøjssæt, du skal bruge, kan du helt sikkert finde det i Harald Nyborg. Se udvalget her på siden eller besøg os i vores butikker.

Læs mere
produkter
Du har set 6 af 6 total
Du har set 6 af 6

Værktøjssæt til enhver byggeopgave

Der findes utroligt meget værktøj, som bruges til alverdens ting. Der er tilmed rigtig mange opgaver, som kræver helt specifikke værktøjer, hvilket netop er grunden til, at vi forhandler værktøjssæt. Med disse får du nemlig muligheden for at købe en masse værktøj til lave priser på én gang, så du altid er veludrustet til dine projekter. Du finder blandt andet værktøjskasser med tilhørende hammere, skruer, skruetrækker, eller boremaskiner

Værktøjssæt til lave priser

Hvis man gerne vil spare nogle penge, er det oplagt at købe en værktøjskasse. Fordi de sælges samlet, opnår du nemlig en fordelagtig mængderabat. Derfor har vi gjort det let for dig, ved at tilbyde lave værktøjskasser, men med den samme gode kvalitet du kender fra vores andre produkter.