Antennekabler

Velkommen til vores store og brede udvalg af antennekabler m/u stik. Det er her, du eksempelvis kan se nærmere på det 25 meter lange antennekabel til fjernsyn og radio, som passer perfekt til lange afstande mellem antennedåser. Du finder ligeledes det 1,5 meter lange antennekabel med F-stik og med dobbelt skærm. Vi har også mange flere mål og modeller at vælge mellem, også når det gælder de store varianter. Vælg f.eks. det 100 meter lange kabel uden stik – og nu vi er ved lange længder, er vi desuden også leveringsdygtige når det kommer til det professionelle kabel med metermærkning. Du kan tage et kig på den 100 meter lange variant, men modellen på de 25 meter kan vi også klare.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (8)
Kabeltype
  • (6)
Farve
  • (5)
Tilslutningsindgang
  • (2)
  • (6)
  • (6)
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 11 af 11 total
Du har set 11 af 11

Antennekabler til skarpt TV-signal

Er du træt af at have et dårligt TV-signal, med tilhørende dårlig lyd og utilfredsstillende skærmbillede i dit fladskærms-TV? Så kan det være, at du skal investere i et antennekabel fra Harald Nyborg. Hos Harald Nyborg forhandler vi løsninger, når det kommer til at forbedre dit TV-signal. På den måde vil du være sikker på, at dit TV-signal står knivskarpt. Vi har et stort udvalg af forskellige antennekabler, så du er sikker på, at du kan finde et, som passer til dit TV.

Find antennekabler og tilbehør her

Hvis problemet ikke skyldes dit antennekabel sælger vi også signalforstærkere. Med signalforstærkere er du sikker på, at aftenhyggen med familien eller fodboldaftenen med vennerne ikke bliver forstyrret. Det kan også være, at dit signal bliver forstyrret, hvis jeres adapter er i stykker. Derfor forhandler vi også her på Harald Nyborg forskellige stik, fordelere og adaptere. Du kan f.eks. bruge adapteren til overgang mellem F-stik og coax-stil eller bruge F-stikket til de trange steder.