Rundsavsklinger

Hos Harald Nyborg finder du et bredt udvalg af rundsavsklinger til gode priser. Vi tilbyder rundsavsklinger i høj kvalitet fra blandt andet Mitsutomo, Probuilder og Fein. I udvalget finder du klinger i forskellige størrelser, tykkelse og med forskellige antal tænder. Vi forhandler rundsavsklinger til mange formål og til savning i mange forskellige materialer. Se blandt andet vores savklinger til savning i træ eller vores klinger til gips eller metal. Vi tilbyder også segmentklinger og trekantsklinger til skæring eller slibning med multimaskiner. Læs meget mere om de forskellige rundsavsklinger og klingesæt her på siden eller besøg os i vores butikker for at finde netop de klinger, du har brug for.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (4)
  • (23)
Materiale
  • (10)
  • (14)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 28 af 28 total
Du har set 28 af 28

Store og små rundsavsklinger

Hvis du allerede ejer en rundsav skal der naturligvis nogle rundsavsklinger til. Alt efter hvad de skal bruges til, er der nemlig stor forskel på hvilken klinge man skal vælge. Heldigvis finder du et stort udvalg på siden, så vi med sikkerhed har noget du kan bruge. Det inkluderer altså både de helt små og helt store klinger til rundsave. De er lavet med kvalitet for øje og kan derfor bruges af private såvel som professionelle. Når det kommer til kvaliteten, er dette altså en bekymring du kan glemme alt om. I stedet skal du blot være forsikret om, at du vælger den rigtige til de respektive formål den bruges til.

Stort udvalg af klinger til rundsave

Her hos Harald Nyborg forhandler vi mange klinger til rundsave. Derved kan du altså selv vælge hvilken type og størrelse du skal bruge. Desuden findes de også med et utal af forskellige antal tænder. Nogen har helt ned til 30 klinger mens andre er omkring 60. Herunder er det også muligt at finde nogen med mere eller mindre, da det blot er eksempler. Desuden forhandler vi også bajonetsavklinger, hvis du også skulle mangle dette. Så tag et kig omkring her på siden og se om du kan finde hvad du mangler.