• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Køleskabe

Her finder du Harald Nyborgs flotte og effektive køleskabe.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (8)
 • (2)
Brand
 • (10)
Indbygning
 • (10)
Farve
 • (7)
 • (1)
 • (2)
Energieffektivitetsklasse (A-G)
 • (8)
 • (2)
Integrerbar
 • (9)
Spænding (V)
 • (8)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad skal et køleskab stå på?
  Den bedste temperatur for et køleskab ligger et sted mellem +2 °C og +5 °C, mens en fryser helt skal holdes et sted mellem -18 °C og -25 °C.
 2. Hvor meget strøm bruger et køleskab?
  Det kommer an på størrelsen. Et fritstående A-mærket køleskab i fuld højde - og en volumen på 150 liter - bruger omkring 80 kWh om året.
 3. Hvor er det koldest i et køleskab?
  De nederste hylder. Der er som regel den koldeste placering i køleskabet på de nederste hylder, så derfor er det oplagt til letfordærvelige madvarer som kød, kylling og fisk.
 4. Hvor må jeg placere mit køleskab?
  Placering ved for lave eller høje temperaturer udenfor klimaklassen vil belaste, i værste fald ødelægge produktet samt øge energiforbruget betydeligt. Klimaklassesystemet er en europæisk standard for, hvilke rumtemperaturer køle- og fryseapparater fungerer optimalt ved: N (normal): 16-32 °C SN (subnormal): 10-32 °C ST (subtropisk): 18-38 °C T (tropisk): 18-43 °C.

Køleskab, vinkøleskab og mini køleskab

Vi forhandler den rummelige model med mulighed for indbygning samt den lille og praktiske variant med god indretning. Hos Harald Nyborg har du mulighed for at se nærmere på forskellige små køleskabe – blandt andet udgaven, der er perfekt til drikkevarer og småopbevaring af madvarer. Du finder også vinkøleskabet hos os, og her har vi ligeledes forskellige størrelser at vælge mellem. Der er altså både noget for dig, der lige har startet din vinsamling og dig, der har samlet længe. Vinkøleskabene har hylder, der kan trækkes ud og udmærker sig også ved glasdøren, som gør det nemt at nyde synet af din samling.

Køleskabe til alle behov

Hos Harald Nyborg finder du køleskabe til alle behov. Her er f.eks. store og små køleskabe, så du kan tilpasse valget til den mængde mad og drikke, du har brug for at have på køl. Det kan også være, at der ikke er oceaner af plads i dit køkken? Så er en mindre model rigtig praktisk, på samme måde som hvis du kunne tænke dig at have noget koldt at drikke lige ved hånden, mens du arbejder i hobbyrummet eller sidder i TV-stuen. Eller måske vil du forkæle overnattende venner og familie med et køleskab på gæsteværelset? Det kan også være, at det er noget helt andet, du leder efter – måske et amerikanerkøleskab eller et vinkøleskab? Med et amerikanerkøleskab får du masser af plads til hele familiens mad- og drikkevarer, mens vinkøleskabet gør det muligt at opbevare dine mange gode vine under perfekte forhold.

Find et køleskab til en fornuftig pris lige her

Vi har alle brug for hårde hvidevarer for at få hverdagen til at glide nemt og problemfrit. Eksempelvis er det ikke til at forestille sig et nutidigt køkken uden hårde hvidevarer. De er med andre ord ikke til at komme udenom – ligesom det er svært at komme udenom, at denne type maskiner ofte vil være en større investering. Hvis du er i den situation, at du mangler et nyt køleskab eller lignende, er Harald Nyborg derfor et godt sted at handle. Vi går meget op i at kunne tilbyde dig rigtig gode priser på hårde hvidevarer, herunder selvfølgelig køleskabe. Og udover at du kan finde et køleskab til en fornuftig pris hos os, kan du glæde dig over, at du kan finde en model med lavt elforbrug. På den måde er der også penge at spare på længere sigt. Find det køleskab der passer til dit hjem og dine behov lige her – så sender vi det straks afsted. Har du brug for hårde hvidevarer til andre dele af din bolig, fx en vaskemaskine eller tørretumbler, så har vi også det.