• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Svejseapparater

Hvis du er en person, der sætter en ære i at ordne reparationer og lignende hjemme i dit eget værksted, vil du sikkert blive glad for varerne på denne side. Her forhandler vi nemlig fornuftige bud på dit næste svejseapparat. Du finder modeller der er klar med det samme, takket være hot start – smart, ikke sandt? Så kan du jo passende sætte dit nye svejseapparat ved siden af din værktøjsvæg, så dine venner kan blive misundelige. Et svejseapparat kan opgradere ethvert redskabshus til et reelt værksted. Så hvis du er klar på at tage dit gør-det-selv arbejde til det næste niveau, er du kommet til det rette sted.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (2)
Spænding (V)
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

Svejseapparater til gode priser

Her kan du se en oversigt over vores mange svejseapparater. Disse kan købes i forskellige versioner, størrelser og med diverse egenskaber. Således er der også forskel på prisen, men betyder altså at du kan købe præcis den type du mangler. Hvis du ikke kræver specielt meget af dit svejseapparat, kan du med fordel kigge på udgaver til lave priser. Er det derimod et stort svejseapparat med tonsvis af egenskaber du søger, så kan disse også findes lige her på siden. Disse koster naturligvis mere, men prisen er stadig lav, taget den store funktionalitet i betragtning.

Hold dig sikker under svejsningen

Når man udfører svejsearbejde med svejseapparater, er det særligt vigtigt med god sikkerhed. Her er det særligt øjne og ansigt man skal holde beskyttet. Det er ikke tilstrækkeligt med almindelige briller, og man skal derfor bruge en svejsehjelm. Med denne kan du beskytte hele ansigtet mod gnister og vigtigst af alt øjnene. Dertil findes der også en række svejsetilbehør som du kan bruge til at gøre arbejdet lettere, hvilket også medfører en mere sikker svejsning. Køber du disse, er du dækket ind i henhold til sikkerheden. Dertil finder du også andre fornødenheder såsom svejseelektroder her hos Harald Nyborg.