• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 34,-

Havens dyr

Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af fuglefrø og produkter til havens dyr. Her finder du eksempelvis fugle foderhuse på pæl eller til ophæng. Vil du gerne kunne fodre fuglene om vinteren finder du også vildfugleblanding, fuglefrø og andre former for foder til havens fugle. Læg fuglekugler, majsbolde og fuglefoder ud i foderautomaten du finder her på siden. Vi tilbyder både runde foderautomater til fuglekugler og klassiske fuglefoderautomater til nødder og frø. Find også redekasser, foderpalmer og insekthoteller til sommerfugle, mariehøns og andre insekter i haven. Hos Harald Nyborg tilbyder vi landsdækkende bytteservice og samme lave pris i alle butikker.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (1)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
Farve
 • (1)
 • (6)
Materiale
 • (1)
 • (1)
 • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 21 af 21 total
Du har set 21 af 21

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilket fuglefoder tiltrækker fugle i haven?
  Hos Harald Nyborg har vi et bredt sortiment at fuglefoder, som giver god variation i fodringen af havens fugle. Her på siden finder du både hampefrø, vildfuglefrø, jordnødder, mejsbolde og solsikkefrø, der tiltrækker mange spændende og nye fuglearter. Derudover finder du også fine fuglefoderhuse og fodreautomater, der bidrager til et rigt og varieret fugleliv i haven.
 2. Hvilke indendørs og udendørs kaninbure er bedst?
  Gode kaninbure skal både kunne give kaniner ro og plads samt bidrage til god aktivitet. Blandt Harald Nyborgs udvalg af kaninbure finder du blandt andet et to etagers kaninbur med separat soverum og du finder en kaninløbegård i rødt cedertræ og med gittertag, hvor der er masser af plads til at løbe og hoppe. Disse to kan med fordel sættes sammen.

Få liv i haven med fuglefrø og redekasser

Dyreliv i haven er noget, der kan skabe masser af hygge og få smilet frem. Det gælder for eksempel, når du betragter fuglelivet, hvad enten det er fra terrassen eller inde fra køkkenvinduet. Vi har heldigvis lige det, du skal bruge til havens fugle – find alt fra fuglefrø og fuglekugler til redekasser og foderhuse hos os. Eksempelvis rummer vores udvalg en hel del varianter af forskelligt fuglefoder. Med det rette fuglefoder kan du tiltrække mange arter af fugle – det bliver et både flot og hyggeligt syn. Se udvalget herover og find lige det, du skal bruge, for at få et hyggeligt fugleliv i haven.

Fuglefrø og produkter til havens fugle

Inden længe kan du glæde dig over, at haven fyldes med puslende liv. Men du kan også glæde dig over vores priser på produkter til fugle. Find foderhuse, foderautomater, fuglefrø og mere her i vores udvalg til havens fugle. Det behøver ikke koste kassen at få flere fugle i haven eller flere insekter til større pollenbestøvning af planterne i haven. Før du ved af det, er alle dine dyre-drømme blevet en realitet.