• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Tilslutningsslanger

Hos Harald Nyborg har vi et bredt udvalg af fleksible og kvalitetsbevidste tilslutningsslanger, som kan bruges til mange forskellige formål. Uanset om du skal montere armatur på badeværelset, tilslutte en vaske- eller opvaskemaskine eller måske forlænge en installation, kan du finde lige den tilslutningsslange du mangler her på siden. Vi forhandler slanger i forskellige længder og farver, så du kan finde en model, der matcher lige netop dine behov.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (1)
 • (13)
Gevind (tommer)
 • (10)
 • (2)
 • (5)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 17 af 17 total
Du har set 17 af 17

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad bruges en tilslutningsslange til?
  Tilslutningsslanger kan anvendes til toiletter, håndvaskarmatur, cisterner, vaske- og opvaskemaskiner samt kaffemaskiner. De findes i forskellige længder og med omløber i str. 1/2" og 3/8"
 2. Hvilken tilslutningsslange skal du bruge?
  Det kommer an på hvad de skal bruges til. De findes i forskellige længder og forskellige størrelser bl.a. 1/2" og 3/8"

Moderne produkter til lave priser

Tilslutningsslanger kan bruges til alverdens forskellige formål og har som oftest en ret central rolle i diverse VVS-installationer i hjemmet. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du får fingrene i et holdbart produkt, men som også er til at betale. Det har vi som altid sørget for er muligt hos Harald Nyborg, hvor vi har et bredt udvalg af både moderne og pæne tilslutningsslanger. Alle vores slanger har lang levetid, så du er sikker på, at dine installationer vil holde i mange år.

Vælg den rigtige tilslutningsslange

Alle tilslutningsslanger har det til fælles, at de er beregnet til at lede vandet fra A til B. Alligevel kan de forskellige modeller være produceret således, at de egner sig bedst til et specifikt område. Derfor er det vigtigt, at du finder en tilslutningsslange som passer til lige netop den opgave, du står og skal løse. Heldigvis kan du være sikker på, at du uanset hvilken slange du vælger, får et produkt i topkvalitet og til en pris hvor alle kan være med.