Cykelsadler og sadelpinde

Uanset hvor langt du skal cykle, er det afgørende for komforten at cykelsadlen er helt og behagelig at sidde på. Se vores udvalg af cykelsadler, som passer til forskellige cykeltyper. Se også vores sadelcover, som beskytter din sadel.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype - cykeldel
 • (8)
Brand
 • (7)
 • (1)
Farve
 • (9)
Køn
 • (2)
Materiale
 • (2)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 9 af 9 total
Du har set 9 af 9

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er en cykelsadel lavet af?
  En cykelsadel kan være lavet af forskellige materialer, afhængigt af producenten og typen af cykel. De mest almindelige materialer inkluderer skumstof, gel eller syntetiske materialer. Nogle sadelpuder kan også indeholde støddæmpende materialer som fjedre eller elastomerer for at give ekstra komfort.
 2. Hvordan skifter man en cykelsadel?
  At skifte en cykelsadel er en relativt simpel opgave, som kan udføres med først at løsne sadelpindens klemme, der holder sadlen på plads. Dette kan gøres ved at dreje den lille klemmebolt, som normalt sidder under sadlen eller langs siden af sadelpinden. Når sadelpinden er løsnet, kan du trække den gamle sadel af. Nu kan du sætte den nye sadel på og justere dens position, så den passer til din kropsform og din kørestil. Stram derefter skruen eller klemmebolden, der holder sadelpinden på plads. Sørg for at stramme det tilstrækkeligt, så sadlen sidder sikkert fast, men ikke så meget, at den ikke kan justeres senere. Juster sadlens vinkel og højde efter behov, og test den for komfort og stabilitet.
 3. Kan man få ondt i ryggen af en forkert cykelsadel?
  En forkert indstilling eller type af cykelsadel kan føre til ubehag og smerte i ryggen. Hvis din cykelsadel ikke er korrekt justeret, kan det føre til pres på din ryg, hvilket kan føre til smerter i lænden eller øvre ryg. Det er vigtigt at vælge en cykelsadel, der passer til din kropstype, kørestil og behov, og justere den korrekt.

Cykelsadler med god komfort

Din cykelglæde øges og du kan cykle længere, hvis du sidder behageligt på cykelsadlen. Vælg en sadel der passer godt til dig og din cykel. Du finder forskellige modeller i kategorien her. Hvis du dækker din sadel med et sadelbetræk, når den står parkeret, skåner det desuden sadlen og holder den tør. Til parkering af cyklen hjemme, kan du overveje at købe et cykelstativ her.