Svæverammer

Velkommen til Harald Nyborgs store udvalg af flotte svæverammer. Her kan du se nærmere på svæverammer i kombineret sort/sølv og med et dekorativt antikt look. Du finder et utal af størrelser – måske er det den populære ramme, der passer til lærreder på 100 x 100 cm, du er på udkig efter? Uanset hvad, skal du nok finde lige den rammestørrelse, du har brug for. Hvis du skal hænge flere billeder op, kan du evt. lege lidt med størrelserne. Ingen siger, at du nødvendigvis skal have rammer i den samme størrelse. Du kan f.eks. lege med store og små rammer, men også med formen, så du får et mix af kvadratiske og ikke-kvadratiske rammer. Hvad er du mest til?

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (7)
Brand
  • (7)
Farve
  • (1)
  • (1)
Materiale
  • (7)
  • (6)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

Svæverammer til den flittige maler

Hvis du står og mangler malerlærred, har vi svæverammer her hos Harald Nyborg. Hvis du allerede har udstyret i orden, og det blot er svæverammen du mangler, er vi sikre på, at du kan finde lige nøjagtige den svæveramme, du står og mangler, her hos os. Hvis du mangler en svæveramme med lærred på 30 x 30 cm eller en svæveramme med 100 x 100, har vi det her hos os. Men hvis du er i tvivl om, om du overhovedet har dine hobbyartikler i orden, så du er klar på at male, er du også mere end velkommen til at kigge vores andre produktkataloger igennem. 

Svæverammer i god kvalitet

Vi har mange produkter, der passer perfekt til den flittige maler. Hvis du gerne vil påbegynde en karriere inden for maleri, eller måske blot maler i fritiden, kan du altså finde dine produkter her. Vi forhandler bl.a. hobbypensler, oliefarver og akrylfarver til lave priser. Derudover er der ingen tvivl om, at du får et produkt af højeste kvalitet, når du køber vores svæverammer.