Adaptere og kabler

Når du har købt en trailer skal du sørge for at den kan forbindes til din bil, så lyset på trailieren kan virke hensigtsmæssigt. I Harald Nyborg findes alt hvad du behøver til netop det formål. Vi forhandler flere forskellige adaptere, der for eksempel kan forbinde 7 polet bil med 13 polet trailer. Du kan også købe kabler på fem meter i længden, der kan bruges til at skabe forbindelse mellem biler, traktorer, anhængere eller campingvogne. Derudover kan du hos Harald Nyborg købe forskellige stikdåser med henholdsvis 7 og 13 poler, som bruges til fastmontering af trailerkablet. Uanset hvilken trailer du har, finder du hos os de adaptorer og kabler du skal bruge for at din trailer fungerer optimalt.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (14)
Farve
  • (4)
Tilslutningsindgang
  • (6)
  • (8)
Materiale
  • (2)
  • (5)
Spænding (V)
  • (9)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 14 af 14 total
Du har set 14 af 14

Alt i adaptere og kabler til trailer

Det er vigtigt at du finder den rigtige adapter og dertilhørende kabler til at forbinde din bil til din trailer. Der er nemlig flere forskellige løsninger i forhold til hvilken trailer du har anskaffet dig. Her på siden finder du vores nøje udvalgte sortiment af adaptere og kabler til trailere. Vi fører blandt andet 13-polede stikdåser og 7-polede stik, så din bil og din trailer altid kan forbindes, selvom de er polet forskelligt. Desuden kan du finde gode og effektive kabler i forskellige størrelser, alt efter dine behov. Uanset hvad du har brug for inden for adaptere og kabler til din trailer, er der altså en god chance for, at vi hos Harald Nyborg har løsningen.

Find adapter og kabler til trailer hos Harald Nyborg

Har du købt en ny trailer til din bil, men mangler de kabler og den adapter, der skal forbinde de to? Så bliv på denne side og se vores mange gode tilbud på adaptere og kabler til trailere. Vi forhandler både stik og stikdåser, samt kabler i forskellige længder, for bedst at kunne matche dine behov. Ud over vores regulære adaptere har vi også en praktisk miniudgave, ligesom vi kan tilbyde et 5 meter langt kabel til dig, der har brug for mere længde. Find det produk du har brug for her på siden og glæd dig til vores hurtige levering.