Sprinklervæske

Har du nogensinde prøvet at løbe tør for sprinklervæske i det øjeblik, hvor forruden i din bil er allermest beskidt?  Uanset om du har eller ej, kan du undgå at det sker fremover, ved at køre ind forbi din nærmeste Harald Nyborg-butik. Her forhandler vi nemlig sprinklervæske i god kvalitet fra blandt andet Alaska. Du kan for eksempel købe en særlig sommerudgave af sprinklervæsken, som indeholder insektfjerner, der ikke blot fjerner voks og snavs, men også insektrester, som kan være et problem særligt i sommermånederne. Hos Harald Nyborg har vi altid sprinklervæske på hylderne til lave priser – så der er ingen undskyldning for ikke at køre ind forbi og tanke op af sprinklervæske, inden du kører videre i din bil.

Læs mere

Hav altid sprinklervæske parat

Det er vigtigt altid at have nok sprinklervæske med på din køretur, så du ikke løber tør og ender med at måtte køre med beskidte ruder. Hos Harald Nyborg er der råd for dette, da vi fører et kvalitetsrigt udvalg af sprinklervæske i forskellige størrelser, så der altid er den rette mængde til dine behov. Med sprinklervæske fra os er du sikker på en fast lav pris og høj kvalitet, ligesom du får en hurtig levering direkte til døren. Vores sprinklervæske kommer desuden i forskellige modeller, der holder til forskellige temperaturer – alt afhængigt af dine behov. Tag et kig rundt på siden, og find den rigtige sprinklervæske til dig.

Sprinklervæske til sommer og vinter

Sprinklervæske fra Harald Nyborg er det sikre valg, når du er på udkig efter en ny beholdning af rengøring til dine bilruder. Uden sprinklervæske er det yderst besværligt at få rengjort sine bilruder, så det er vigtigt, at du altid har nok, når du er ude og køre bil. Vores sortiment af sprinklervæske er udvalgt efter det faktum, at du nok kører bil hele året rundt. Derfor fører vi både sprinklervæske der forhindrer frostskader på springkleranlægget ned til -21 grader, og en særlig sommersprinklervæske, der ikke bare rengør for snavs og smuds på bilruden, men også fjerner insekter fra ruden, som ofte er et problem under varmere temperaturer.