Varmepumper

Hvis du er på udkig efter et godt system til både at varme og afkøle din bolig, anbefaler vi dig at tage et kig på Harald Nyborgs varmepumper her på siden. En varmepumpe giver dig muligheden for at indstille en termostat til enten at afkøle eller opvarme, hvilket giver et praktisk og multifunktionelt produkt. 

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (1)
Energieffektivitetsklasse
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan virker en varmepumpe?
    En varmepumpe er et varmeanlæg, som optager energi fra omgivelserne med et lavt temperaturniveau. En varmepumpe er et lukket kredsløb med et kølemiddel og en kompressor som kan omsætte varmen til et højere temperaturniveau end den luft der kommer ind, som kan anvendes til opvarmning af fx boligen.
  2. Hvor meget strøm bruger en varmepumpe?
    Der findes forskellige typer varmepumper, og der er forskelligt forbrug fra bolig til bolig. Her er et gennemsnit forbrug for opvarmning af en bolig, i forbrug i strøm på et år: Jordvarmepumpe: 5.246 kWh. Luft til vand-varmepumpe: 5.746 kWh. Luft til luft-varmepumpe: 3.732 kWh.

Gør din hverdag nemmere med en varmepumpe fra Panasonic

Med en varmepumpe kan du hurtigt gøre din hverdag som husejer væsentligt nemmere. Varmepumpen er i de seneste år blevet ganske populær, takket være dens nemme betjening og dens hurtige og effektive opvarmning af boligen. Visse modeller kommer endda med den fordel, at de ikke kun producerer varme, men også kan nedkøle dit rum, eksempelvis i de varme sommernætter. Harald Nyborgs varmepumper er i fantastisk kvalitet og fra anerkendte og populære mærker som Panasonic. Se det store udvalg af både varmepumper og varmepumpeskjulere her på siden. 

Skal man vælge en varmepumpe med luft til vand eller luft til luft?

En luft til vand varmepumpe er en varmekilde, der bidrager til en billigere opvarmning af din bolig og er derfor et utroligt populært valg blandt danskere, når det kommer til varmekilder, da den både kan varme husets vand og skabe et varmere og behageligere indeklima i boligen. En luft til luft varmepumpe fokuserer på at skabe varm luft i din bolig – og ikke vand ligesom luft til vand varmepumpen. Fordelen ved en luft til luft varmepumpe er således, at den på rekordtid kan skabe varm luft i din bolig om vinteren og afkøle den om sommeren. Udforsk Harald Nyborgs store sortiment af varmepumper her på siden. Vil du have yderligere varme i din bolig, så overvej at lav varmeflytning.

Vedligeholdelse af varmepumpe

Når du har investeret i en varmepumpe, vil du sikkert gerne have at den altid fungerer optimalt og at den holder i mange år. Det kan du heldigvis nemt sørge for, ved at rense den med jævne mellemrum. På den måde undgår du, at pumpen blive tilstoppet og mister effektivitet. Heldigvis er det både nemt og hurtigt at rense den, og kræver blot almindeligt sæbevand samt en blød børste. Hvis du har en støvsuger med et lille blødt mundstykke, kan du også hurtigt støvsuge lamellerne i varmepumpen, mens du alligevel er i gang med at rengøre hjemmet.