Toiletter og toiletsæder

Hos Harald Nyborg har vi et bredt sortiment af toiletter og toiletsæder i elegante designs fra populære brands som Carlsbad, Laufen og Ifö. Vi forhandler toiletter i topkvalitet, der både fås som væghængte og som gulvstående, samt toiletsæder med softclose for en lydløs og stille lukning. Find dit nye toilet eller -sæde her hos Harald Nyborg.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (5)
Farve
  • (6)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

Toilet fra Ifö, Laufen og Carlsbad 

Hos Harald Nyborg ønsker vi altid at tilbyde vores kunder det bedste af det bedste samt et bredt og godt udvalg. Netop dette gælder også for vores sortiment af toiletter og toiletsæder fra populære brands som Ifó, Laufen og Carlsbad, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Vores toiletter og toiletsæder fås i flere forskellige farver og i stilrene og elegante designs, der passer ind på ethvert badeværelse. Ligeledes fås vores toiletsæder også med diverse praktiske funktioner som eksempelvis softclose funktion for en lydløs lukning. Udforsk vores flotte sortiment og find dit nye toilet her hos Harald Nyborg.

Væghæng toilet og toiletsæde med lydløs lukning

Harald Nyborgs sortiment af toiletsæder er bredt, og de fås i forskellige tykkelser, materialer, farver og funktioner. Blandt de mest populære toiletsæder er dem med såkaldt softclose funktion, som skaber en lydløs og stille lukning. Dette er et valg mange kunder foretrækker, da det er en praktisk og luksuriøs løsning samt en stor fordel, hvis man eksempelvis skal på toilet om natten. Blandt vores sortiment af toiletter er væghængte toiletter ligeledes et populært valg, da det skaber en elegance og sparer plads på badeværelset. Udforsk med fordel også Harald Nyborgs sortiment af brusere samt badeværelsesmøbler for at fuldende dit badeværelse.