• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Udendørs lystræer

Med vores smukke udendørs lystræer, opnår du en flot belysning omkring dit hjem. Vores udvalg af udendørs lystræer omfatter led lystræer og lystræer med batteri og findes i mange forskellige størrelser og former. Det gør det nemt for dig at få en flot og indbydende belysning.

Læs mere
produkter

Udendørs lystræ med batteri eller ledning

Hvorvidt det bedste valg for dig vil være et udendørs lystræ med batteri eller ledning som strømkilde, afhænger af flere forhold. Vælger du et træ med lys, hvor strømkilden er batterier, så opnår du den største fleksibilitet i forhold til placeringen. Det gør det nemmere at flytte rundt på lystræet, så du hele tiden kan placere lystræet, præcist hvor du ønsker det. Lystræer med batterier er også en praktisk løsning, hvis du ønsker at placere det langt fra en strømkilde. De største fordele ved udendørs lystræer med ledning, er at du opnår en stabil strømkilde, så du ikke behøver at tænke over jævnlige batteriskift. Over tid vil det også være en mere miljøvenlig løsning grundet fraværet af batterier.

Udendørs lystræ med LED pærer – fantastisk belysning i den mørke tid

Nogle gange kan selv små ting gøre en stor forskel, og træer med lys er en af dem. Hurtigt, nemt og til relativt få penge, kan du forvandle den mørke og triste indkørsel til en lys og indbydende velkomst. Det samme gælder for haven, som man helt kan glemme eksisterer, når det først er blevet mørkt. Med et udendørs lystræ får du en fantastisk dekoration, som du også kan nyde indefra. Afhængigt af hvor du placerer lystræet, så kan lystræerne være med til at fremhæve detaljer på øvrige bygninger og beplantning, som giver en flot visuel effekt. Et par af vores modeller fås med blinkende lys, som giver en helt speciel effekt.

Kan du heller ikke få nok af lys i vinterhalvåret, så kig forbi kategorierne med dekorative udendørs lyskæder og juleudsmykning med udendørs lysfigurer.