Redskabshuse

Find redskabshuse og haveskure fra blandt andet Arrow lige her. Redskabshuse er en rigtig god løsning til opbevaring af havemaskiner, byggematerialer, haveredskaber, cykler og andet. Skal der derfor styr på redskaber, køretøjer og udstyr, har du mulighed for at finde et veldesignet og rummeligt haveskur til formålet her hos os. Se blandt andet vores redskabshuse i trælook med profileret stålplade og praktisk overfladebehandling, der sikrer en minimal vedligeholdelse. Redskabsskuret har galvaniserede stålplader i tagkonstruktionen og vil passe flot ind i de fleste haver. Her på denne side finder du også stabiliserende fundamenter til redskabshuse samt monteringssæt til brug i opsætningen af haveskuret.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
95
95
1295
1295
Brand
  • (2)
Farve
  • (1)
  • (1)
Højde (mm)
  • (1)
Materiale
  • (1)
  • (1)
Bredde (mm)
  • (1)
Vis kun varer på lager

Rummelige redskabshuse for enhver

Et redskabshus er praktisk i mange sammenhænge. Det kan f.eks. være, at du er træt af, at haveredskaberne ligger og optager plads inde i huset. Når redskaberne opbevares i redskabsskuret, har du dem også lige ved hånden. Og hvis du gerne vil beskytte cyklen mod vejr og vind, er et rummeligt redskabshus ligeledes en smart løsning. Vi har en del forskellige varianter, så vi tror, at du nok skal finde den rigtige model. Hvad søger du? Måske et skur til en mindre have, f.eks. haven der hører til rækkehuset eller sommerhuset? Eller skal du bruge et skur med mere plads? Tag et kig og find den løsning, der passer bedst til dig og din have.

Altid billige redskabshuse m.m.

I vores udvalg på denne side finder du mange flotte og praktiske redskabshuse – til værktøj, brænde, havemøbler og mere. Men her er også andre smarte opbevaringsløsninger. Måske er det lige her, at du finder den teltgarage eller det opbevaringstelt, du er på jagt efter. Uanset hvad du vælger, kan du glæde dig over, at du gør et rigtig godt køb hos Harald Nyborg. Det betyder meget for os at kunne tilbyde attraktive priser, og vi har en prisgaranti til samme formål. Ellers er det bare at finde det perfekte redskabshus. Og før du ved af det, er du i gang med at fylde skuret op – vi har nemlig hurtig levering.