• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Frø og løg

Se hele vores udvalg af frø, gift og gødning til haven her på siden. Hos Harald Nyborg har vi samlet et bredt sortiment inden for blomsterløg og -frø til dig med grønne fingre. I løbet af de forskellige sæsoner kan der plantes alt lige fra blomster, urter, gulerødder, radiser og græs i haven. Hvad enten du derfor vil anlægge køkkenhave eller urtehave, plante blomster i dine bed, bekæmpe skadedyr eller andet, finder du alt inden for frø, gift og gødning hos os. Gå gerne på opdagelse i vores store udvalg af blomsterløg her på denne side, hvor du også finder frø til gulerødder og bønner, persille, karse og dild samt ukrudtsmidler og meget andet.

Læs mere
produkter
Du har set 19 af 19 total
Du har set 19 af 19

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvor mange frø skal man bruge til en ny græsplæne?
    En typisk pakke græsfrø på 2,5 kg dækker 125 m2 græsplæne. Men hvor langt græsfrøene rækker kan variere afhængigt af typen og brand. Så kig altid på pakken for præcis dækning, og køb gerne lidt ekstra for en sikkerheds skyld.
  2. Hvornår kan man så frø til sommerblomster?
    Vil du være sikre på, at dine sommerblomster ikke dør af kulde, skal jordtemperaturen konstant være min. 10 grader. Mange bruger grundlovsdag 5. juni som en rettesnor, men er foråret varmt, kan du godt så og plante sommerblomster tidligere.

Skab drømmekøkkenhaven med frø til gulerødder, tomater og mange andre grøntsager

Mange drømmer om en køkkenhave, hvor de kan så lige de grøntsager, de selv har lyst til. Er du en af dem? Så er du kommet til det rette sted. Her finder du blandt andet frø til rødbeder, gulerødder og radiser. Og hvis det skal være gennemført, kan du anvende dine egne krydderurter i salaten med køkkenhave-radiserne. Vi forhandler både frø til f.eks. purløg, basilikum og persille her i vores udvalg af frø, gift og gødning. Du finder naturligvis også gødning, som er perfekt til grøntsager, så det du sår får de bedste forudsætninger. Inden længe kan du nyde at hive dine egne grøntsager op af jorden - uanset om de er dyrket på friland, i krukker eller i et drivhus.

Find blomsterløg, plænegødning og mere i vores udvalg

Men det er selvfølgelig ikke kun de nyttige grøntsager og krydderurter, der skaber mange gode stunder i haven. Det er også elementer som farvestrålende blomster og en flot, grøn plæne. Hos os kan du eksempelvis se nærmere på frø til ærteblomster og mamelukærmer. Du finder desuden et hav af blomsterløg – f.eks. til dahlia, iris og gladiolus. Når du vil gøre noget ud af plænen, kan du overveje vores græsfrø, som både fungerer til nyetablering og til eftersåning. Frøene spirer hurtigt og giver dig en slidstærk, smuk plæne. Det kan også være, at det er plænegødning, du mangler – vores plænegødning styrker din plæne overfor mos. Husk, at du finder mange andre gødning-typer her i vores udvalg af frø, gift og gødning.