• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Gødning, organisk gødning og plantejord

Ligesom os mennesker skal planter også have noget at leve af. En af de bedste måder at få sunde og velvoksende planter er ved at give dem gødning. Her får de alt den næring de skal bruge til at blive store og flotte. Så hvis du har anskaffet dig et drivhus, men stadig ikke synes, at dine planter er som du gerne vil have dem, er gødning det oplagte valg. Det er altså ikke altid nok at hive vandslangen frem og give dem vand, eller opbinde dem korrekt. Her kan du få den gødning planterne sukker efter.

Læs mere
produkter
Du har set 36 af 37 total
Du har set 36 af 37
Vis de næste 1 produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er NPK gødning?
    NPK står for nitrogen, fosfor og kalium. Til sammen forbedrer de planters vækst, energiomsætning og modstandsdygtighed over for sygdomme.
  2. Hvornår skal man bruge gødning i haven?
    Det kommer an på, hvad du skal gøde. Græsplænen skal typisk gødes jævnligt fra april til juni, mens køkkenhaven og blomsterbede skal gødes i foråret - når jordtemperaturen er min. seks grader.

Gødning, kalk, plænedress, plantejord og meget andet til dit havearbejde

Der er ingen tvivl om, at når det kommer til velvoksende og stærke planter, at gødning og jord har sin relevans. Hvis du ønsker, at dine planter forbliver sunde, og din have dermed kan forblive lækker at se på, vil det være en god ide at købe gødning og jord. Det gode er, at her hos Harald Nyborg sælger vi mange forskellige typer af gødning og jord, fx NPK gødning, plænedress, plænegødning, robotgødning, gødningspinde og gødning til roser og rhododendron. Derfor er vi sikre på, at du kan finde produktet til dine planter og græsplæne. Hvis du er førstegangshaveejer, så har vi også andet havetilbehør, der kan være med til at gøre haven endnu pænere at se på. Det kan for eksempel være ukrudtsbrændere, kompostbeholdere, så der ikke ligger gamle frugter i haven og frø og løg, så du kan få plantet nogle planter.

Stort udvalg af gødning og plantejord

Når det kommer til gødning og jord, har vi som sagt et kæmpe udvalg. Det kan for eksempel være, at du leder efter vegetabilsk baseret gødning, der er velegnet til planten i potte og krukke. Det kan også være, at du leder efter tomatgødning. Vi har det hele.