• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Uderum

Sådan skaber du hygge på terrassen

Indret uderummet med havemøbler: Loungesæt, haveborde, parasoller og hængekøjer


Gode havemøbler gør din terrasse til et dejligt uderum for familien og de gode venner, som lige kommer forbi eller er inviteret til hygge. Og hvordan indretter man så en hyggelig terrasse? Først skal du stille dig selv spørgsmålet “Hvad vil jeg helst bruge terrassen til?”. Det giver dig nemlig svaret på, hvilke slags havemøbler du skal bruge.


Her får du et par forslag til havemøbler, der giver hygge på terrassen: Den fleksible udendørs spisestue og det ultimativt afstressende loungeområde. Hvis du vil have både-og, bruger du selvfølgelig bare din kreative sans og sammensætter dit eget multi-uderum ved at kombinere med ideer og havemøbler fra begge forslag.  


TIP: Har du altan eller en lille terrasse med begrænset plads kan du indrette med cafesæt, balkonbord, indskudsborde, metalbord med hank, loungestol og måske en fin lille loungebænk.    


Den udendørs spisestue – hvilke havemøbler?

Udendørs spisebord med gode siddepladser omkring er selvfølgelig essentielle havemøbler her. Hvis I godt kan lide at spise ude til hverdag, når vejret er til det, og også gerne vil have plads til mange gæster, er det en god ide med flere borde i samme bredde. I kan sidde ved et af de mindre, når I bare er jer selv, og så finde ekstra haveborde og havestole frem, når I er mange og gerne vil sidde samlet omkring et stort bord. Mange havemøbler fås som foldestole og foldeborde, så de ikke fylder så meget, når de er pakket væk. Et rustikt sammenklappeligt bord- og bænkesæt i massivt træ er også smart, hvis I skal bruge mange ekstra pladser.   


Havemøblerne til spisestuen på terrassen


TIP: Og skygge - Parasoller / solsejl / markiser.


Oasen der er skabt til afslapning

​​​​​​​Lav terrassen om til havens afstressende oase med bløde og komfortable loungesæt havemøbler, der er skabt til at flyde og hænge i. Tilføj små borde og grønne planter for at skabe en ekstra hyggelig og afslappende atmosfære. Det er en god ide at indrette dit loungeområde på terrassen, eller i et andet godt hjørne af haven, så det også kan bruges om aftenen. Det vil (udover de bløde loungehavemøbler) sige overdækning, lys og måske lidt ekstra varme, der kan gøre aftenerne lune, så kan I blive hængende ude lige så længe, I har lyst.


Havemøblerne til loungeområdet


TIP: Lav et trendy loungeområde i rå stil med hynder til europaller.


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover havemøbler (haveborde og havestole), har vi også hængesofaer, havebænke, glashegn der giver læ på terrassen, markiser og en hel masse andet til haven.