• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Opbevaring | Sådan får du plads til det hele

​​​​​​​Opbevaringskasser og andre smarte måder at få plads på

Sådan kommer du godt i gang med at rydde op


Der findes heldigvis mange praktiske og pladsbesparende måder at få bedre plads på, f.eks. opbevaringskasser, bedrollers, foldekasser og forskellige plastikkasser. Her får du forslag og tips til opbevaringsløsninger, der giver overblik og orden i dit hjem. Og et par tricks, der kan gøre det lidt lettere at komme i gang.  


Smarte løsninger til opbevaring og oprydning

  • Opbevaringskasser - kan stables sikkert og stabilt og fås i mange størrelser. Vælg de gennemsigtige, hvis du vil kunne se, hvad der er i hver enkelt opbevaringskasse.
  • Bedroller - lave opbevaringskasser med låg og hjul. Perfekte til opbevaring under senge og lave borde. Også til børneværelset hvor legetøjet hurtigt kan komme frem og pakkes væk.
  • Folldekasser - smarte foldebare opbevaringskasser, der kan foldes ud, når du skal bruge dem, og sammen igen så de fylder minimalt, når de ikke er i brug. Brug dem hjemme og i bilen. De er f.eks. praktiske, når du skal købe stort ind.


TIP: Opbevaringskasser Ecoline – miljøvenlig opbevaring fremstillet af genbrugsplast.


Hvordan kommer man i gang med at rydde op?

Hvordan får man ryddet op? Prøv med nogle af disse oprydningstricks:


  1. Gør oprydningen til et fælles familieprojekt. Alle rydder 10 eller 20 ting op hver.
  2. Start en timer. Effektiv og fokuseret oprydning i et kvarter efter aftensmaden. Så er det klaret.
  3. Hør musik imens. Sæt et par gode numre på og ryd op mens de spiller og alle synger med.
  4. Faste pladser til tingene. Brug etiketter/mærkater så det er nemt at se, hvor alt hører til. Med en labelmaskine kan du hurtigt lave dine egne etiketter med tekst.
  5. Er der et sted eller et rum, hvor det altid roder? Så brug lige 5 minutter på at overveje, hvordan tingene her kan opbevares lidt smartere.


Opbevaring i kælder og garage.

Kældre og garager er typisk steder, som hurtigt roder til. Ryd op og fordel dine ting i ekstra solide opbevaringsbokse, stabelbare og med smarte lukkeclips, som beskytter mod fugt, snavs, mus og insekter. Boksene fås i flere størrelser.


TIP: Sortér, giv væk, kør til genbrug eller smid ud før du begynder at organisere dine ting i opbevaringskasser, bedrollers og foldekasser.


Styr på opbevaring af småting og madvarer

Skrivebordet, sybordet, gamer-pladsen eller andre steder med mange småting roder ekstra hurtigt til. Hold styr på det hele sådan:HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg  

Udover opbevaringskasser, foldbare kasser, bedrollers, bokse med låg og minikurve har vi mange andre smarte løsninger til opbevaring. F.eks. klodskasser til børneværelset, skuffereoler, vasketøjskurve, madkasser og meget andet.

Smart opbevaring

- til mange formål
Læs kataloget her
Smart opbevaring