Rednings- og flydeveste

Der skal ikke meget til for at opgradere sikkerheden på sejlturen. Og mon ikke du finder lige det, du skal bruge i vores flotte udvalg af rednings- og flydeveste. Her kan du blandt andet se nærmere på redningsvesten, som giver brugeren optimal sikkerhed, hvis han/hun skulle falde i vandet. Eksempelvis bliver en bevidstløs person automatisk vendt om i vandet. Du finder også flydevesten, der er forsynet med et blødt opdrift-materiale på indersiden – materialet gør vesten meget komfortabel. I vores udvalg forhandler vi desuden flydedragten med mange praktiske lommer og med reflekser på skulder, front, ærmer og ben. Men det er måske genladningssættet til den selvoppustelige redningsvest, du er på udkig efter? Du finder det lige her.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (7)
Farve
 • (1)
 • (6)
 • (3)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 11 af 11 total
Du har set 11 af 11

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Skal man have en redningsvest?
  Det er lovpligtigt at have redningsvest til alle mand ombord, på fartøjer der ikke er fortøjet i havn.
 2. Hvornår er en redningsvest sikkerhedsgodkendt?
  En redningsvest skal opfylde nogle krav, for at leve op til at være sikkerhedsgodkendt. Eksempelvis skal den have en opdrift på minimum 100 Newton for lovligt at kunne betegnes som en sikkerhedsvest.

Redningsveste og flydeveste til båden

Der er mange vigtige produkter til båden. Det er vigtigt, at båden får noget bådmaling og man har de rette gummistøvler til formålet. Dog er redningsveste eller flydeveste, en af de vigtigste ting at have ombord på din båd. Ikke kun er det et lovkrav, men det giver dig mere sikkerhed. Vores redningsveste tilbyder stor sikkerhed og funktionalitet, hvis uheldet er ude. Du kan finde selvoppustelige veste, samt dertilhørende tilbehør. Dertil kan du også finde redningsveste som holder dit hovedet over vandet, også hvis du bliver bevidstløs. Dette er altså en utrolig vigtig funktionalitet, og det får du lige her. Hvis du gerne vil have ekstra sikkerhed på båden, forhandler vi også førstehjælpskasser.