Pool- og spakemi

Velkommen til Harald Nyborgs store udvalg inden for kemi til poolen. Her på siden finder du blandt andet klordispenseren, samt tabletter der måler vandets klor- og pH-værdi. Hvis pH-værdien er for høj, kan du nemlig bruge et produkt, der sænker værdien. Omvendt findes der også produkter til når værdien er for lav. Du finder desuden klorgranulat, som desinficerer vandet hurtigt og effektivt, ligesom vi forhandler klortabletter, der holder vandet bakteriefrit gennem længere tid, og derfor er velegnede som uge-tabletter. I vores udvalg af kemi til poolen finder du også midlet, der hurtigt giver vandet en bedre klarhed. Hvis du søger en pakke med basale produkter til opstart af din pool-vedligeholdelse, kan du også roligt indstille din søgning nu. Det samme gælder, hvis du mangler rengøringsmidlet til poolens vandlinjekant. Tag et kig rundt på siden og find din pool- og spakemi.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (4)
  • (12)
Indhold
  • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 16 af 16 total
Du har set 16 af 16

Rengøringsmidler til pool og spa

Ligesom det gør sig gældende for de fleste andre steder vi opholder os, skal hygiejnen i poolen være ren og god. Derfor skal du sørge for at bruge produkter, som er lavet specielt til formålet. Her på siden finder du midler som hældes i vandet, og derefter fjerner bakterier og andet man gerne vil undgå. Det er altså en ganske let procedure, da du ikke skal gøre andet end at hælde væsken i dit pool-vand. Det er dog vigtigt at du bruger den rigtige væske - og vi har derfor et stort udvalg, så du med sikkerhed kan finde det helt rigtige rengøringsmiddel til din pool eller spa.

Produkter til at sænke PH-værdi i pool

Hvis du har en pool og spa, er det vigtigt at du husker at regulere pH-værdien. Hvis den bliver for høj eller lav, vil du nemlig opleve mange problemer. Det kan for eksempel skade poolens rør og filtre, og er desuden irriterende for dine øjne og din hud. Heldigvis finder du produkter til netop at regulere pool- og spa pH-værdier lige her på siden, som både kan hæve og sænke denne værdi. Mangler du anden vandleg eller vandlegetøj, så har vi også det.