Vinterudstyr til bilen

Har du også prøvet at komme ud til bilen en kold vintermorgen bare for at konstatere at ruden er dækket til med is? Det kan være frustrerende, især hvis man har travlt, og ikke lige har en skraber til rådighed. Heldigvis forhandler vi hos Harald Nyborg et bredt sortiment af biltilbehør til vinterens kolde måneder. Du finder blandt andet gummiskrabere, is-fjerner og skrabere med børste. Disse kommer i en størrelse, hvor du altid kan have dem liggende i bilen. Så er du sikker på aldrig igen at komme for sent på grund af is på din bilrude. Alternativt kan du smide en dunkmed varmt vand over ruden, hvilket kan hjælpe med at tage det sidste is.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (7)
Farve
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 8 af 8 total
Du har set 8 af 8

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan virker en isfjerner?
  Med en isfjerner kan du nemt og hurtigt smelte isen væk fra bilens ruder. Du sprayer blot nogle få sprøjt ud over glasset, hvorefter isen vil smelte fra ruden.
 2. Hvad er godt at have til bilen om vinteren?
  Når de kolde måneder står for døren, er det en god idé at have udstyr til at fjerne is fra ruder og låse. Derfor anbefaler vi dig altid at have isfjerner, isskrabere og låseolie ved hånden.
 3. Hvor meget sprinklervæske skal der være i bilen?
  I de fleste biler kan der være omkring fem liter. Bilen vil advare dig med en lille kontrollampe, når niveauet af væske er ved at være for lavt.

Vedligeholdelse af bil om vinteren

Når det er koldt udenfor, er det ikke nok med sprinklervæske og motorolie. Man oplever nemlig ofte, at bilen er tiliset, hvilket kan være farligt og frusterende. I disse situationer skal du bruge isskrabere eller isfjernere, som er lavet til nemt at fjerne det is der måtte forekomme på din bil. Og dem kan du selvfølgelig finde her på siden. Vi forhandler desuden også andre produkter der kan være nødvendige i denne tid. Se for eksempel vores udvalg af rustbeskyttelse og snekæder, så du altid kan komme ud og køre, selvom der er is på bilen og glat på vejene. Køb dit vinterudstyr allerede nu, inden du pludselig står en kold morgen og mangler det.

Isskrabere og fjerner

Om vinteren oplever vi ofte kolde nætter her i Danmark. Og selvom sne og frost er fantastisk hyggeligt, kan det udgøre et stort problem for bilister. Du kender det nok – du kommer ud om morgenen og din bil er fyldt med is eller sne. Særligt is kan være problematisk at håndtere uden de rette redskaber, men heldigvis finder du hvad du skal bruge, lige her på siden. Vi forhandler nemlig produkter til at fjerne is på din bil, såsom vores isskrabere og isfjernere på sprayflaske. Det er altså en væske man kan hælde ud over ruden, hvorefter isen smelter. Så bliver det ikke meget nemmere!