Glasvæv og filt

Her finder du vores brede udvalg indenfor glasvæv og glasfilt til indendørs vægge. Find den type væv du skal bruge til dine vægge og dit arbejde, fx om du skal have væv med grunder i eller ej. Rul det på væggene og afslut med maling - så har du en flot væg i lige den farve du ønsker.

Læs mere
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

Malerfilt til væggen

Inden man bruger malerfilt som glasfilt, er det vigtigt man har brugt grunding. Til dette formål skal man bruge vævfylder, som hjælper til at gøre overfladen glat. Hvis man starter med vævfylder, og efterfølgende bruger glasfilt, kan man nemlig forvente et særlig godt resultat. Det skyldes at grundingen gør overfladen mere jævn og at glasfiltet gør den helt glat. Sådan får man den mest glatte og jævne overflade til sin væg, hvilket også er grunden til at så mange bruger netop disse produkter. Efterfølgende kan du gå i gang med penslen eller malerrullesættet og få malet væggen. Med denne kombination skal du nemlig ikke bekymre dig om sprækkende maling eller en ujævn overflade. Du finder glasfilt her på siden, til nogle fornuftige priser.

Glasvæv til professionelle

Når det kommer til glasvæv, anbefales det at man ved, hvad man laver. Det er derfor et oplagt valg til professionelle, hvorimod glasfilt er mere til gør-det-selv-manden. Grunden til det er, at det er meget lettere at opsætte glasfilt end glasvæv, men resultatet kan ende i det samme. Så valget afhænger af dine evner inden for dette fag. Hvis det gøres rigtigt, kan du forvente helt glatte vægge, om du så bruger glasvæv eller glasfilt.